Pomaklar, ”Bizde Varız” Dedi.

Dün ilçemizde Turgutalp Gençlikspor-Karabulutspor maçı vardı Linyit stadında.
Turgutalp Gençlikspor için belki de var olma maçıydı, rüzgârla birlikte soğuk havanın etkisi sahadaki futbolu nasıl etkiler diye düşünmüyor değildik.

SOMADASPOR

Turgutalp Gençlikspor tek ön liberolu bir sistemle oynuyordu günümüz futbolu böyle artık hele içeride oynadığında daha çok hucumu düşünmelisiniz.. Semih Komboz, Kadir ve Emrah Efe ile orta sahanın yükünü çeken diğer isimlerdi.Emrah Efe daha maçın başında enfes bir gole imza attı dakikalar 5’i gösterdiğinde maç şok golle başlamış oldu .Kadir de bugün özellikle ikinci yarı daha çok etkili oldu kontra bir bir topta defansın arkasına sarkarak güzel bir gole imza attı önemli birisi olduğunu gösterdi Turgutalp Gençlikspor takımı için kendisi. ..

Mustafa Duran bildiğimiz isim nedense sağ kanatta başladı biz forvet bekliyorduk kendisini ama yinede golcülüğünü konuşturdu klas bir gol attı eski formunda olmasa da, aynı şekilde Selçuk solda ilerde Samet tecrübeli isimlerle harmanlanmış bir takım görüntüsündeydi Turgutalp Gençlikspor..

Karabulut ise 4.2.3.1 oynuyordu grupta yenilgisiz giden takımdı, bugün beklentilerin altında kaldı öyle aman aman organize takım göremedik acaba rüzgar oyunlarını engelledi mi diye düşünmedik değil, özellikle ikinci yarı daha iyi oynarlar diye beklerken rüzgarı arkalarına alıp ta ama tam tersi oldu Turgutalp ikinci yarı sahanın tek hakimiydi..

Turgutalp Gençlikspor defansta Ertuğ güven veren isim defansı toparlayan iyi yönlendiren isim kaleci Gökhan zaten çok çok iyi bir isim bu zor maçı geçerek grupta şampiyonluk için bizde varız dediler..

Turgutalp Gençlikspor Ramazan hocanın önderliğinde bu maçı 3.1 alarak şampiyonluk umudunu tekrar alevlendirmiştir rakiplerine gözdağı vermiştir,grup şimdi daha zor hale gelmiştir,bu grupta her şey son maça kadar gider görüntüsü aldı. Turgutalp daha iyi olacaktır bunun izlenimlerini bugün verdiler.Kendilerine ileri ki maçlar da başarılar dileriz..Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarını oku..)




Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN