Kim Bu Mahallenin Delisi?

Kim Bu Mahallenin Delisi?

Kim mi?..
Yazdığı köşe yazılarında adını ”Mahallenin Delisi” diye lanse ettiğimiz namı değer Laz İbo..
Eminim Laz İbo’yu tanımayanlar ilk etapta aşağıdaki fotoya değilde yukarıdaki fotoya bile bakıp ”kesin mahallenin delisi” budur diyecektir.

Laz İbo..

17 Senedir turnuvanın içinde sürekli aktif rol oynayan..
Oynadığı zaman saha içerisinde, oynamadığı zaman saha dışında sürekli gürültü kirliliği yapan..
Öyle ki; seyirciyken bile maçın hakeminden sarı kart gören!
Maç içerisinde bir köşeye çekilip sigara içen..
Topun peşinden koşarken, bir yandan da seyirciye laf yetiştiren..
Saha içerisindeki futbolcuya sallarken çıkardığı ”ses tonu” İstasyondan duyulan..
Her şeye rağmen; taraflı-tarafsız her kesin sempatisini kazanan..
Bütün bunların yanında; turnuvada oynayan bir çok oyuncunun çok isteyip de yaşayamadığı şampiyonluk sevinci yaşayan, nasıl mı?

2016 sezonunda rakiplerini saft dışı bırakarak finale kalan Soma Termik takımının attığı ve attırdığı müthiş gollerle çok önemli bir parçası olan Laz İbo, Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan ve 1500 kişiye yakın taraftarın seyrettiği final maçında Soma Çarşıyı: Gökhan (2),Mustafa ve Oğuz’un golleriyle 4-2 mağlup etmiş ve o anlamlı kupada şampiyonluk sevinci yaşayan..(detaylara buradan bakabilirsiniz)

2016 sezonundaki şampiyonluğun yanında 2017’de üçüncülük ve son olarak ta geçtiğimiz sezon turnuva dördüncülüğü yaşayan..




Yani baktığımızda Mahallenin Delisi, turnuvada yaşanacak güzellikleri tadan bir birey.. Bu sezon sakatlığından dolayı saha içerisinde değilde saha dışında Ticaret Odası (1) takımının hocalığını üstlendi. Zaman buldukça da iyi niyetinin yanında yılların bilgi-birikimi ile biz ve sizlerle paylaşımlarda bulunuyor.. İşte bu ”Mahallenin Delisi”

Yazıları da çok fazla ilgi görüyor..Seviyoruz seni Mahallenin Delisi…




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN