Muhammed Bahattin Yağcı: Gol Krallığı ve Şampiyonluk

Muhammed Bahattin Yağcı: Gol Krallığı ve Şampiyonluk

Manisa 2.Amatör Küme’de top koşturan Bakır Gençlerbirliği’nin genç futbolcusu Muhammed Bahattin Yağcı, sezonun sona ermesine bir hafta kala çifte sevinç yaşadı.

SOMADASPOR

Manisa 2.Amatör Küme D-Grubu 2018-2019 futbol sezonuna damgasını vuran isim 9 Ağustos 1999 doğumlu Muhammed Bahattin Yağcı oldu.

Bakır Gençelrbirliği’nin başarılı oyuncusu Yağcı, 9 maçta 10 gol atarak ligde gol kralı olurken, 8 asistle de takımına büyük katkı sağladı.
Bahattin, gol krallığının yanında takımının şampiyonluğuna da attığı ve attırdığı gollerle büyük katkı sağlayarak, hem gol kralı hem de takımının şampiyon olmasından dolayı çifte mutluluk yaşadı.




20 yaşındaki başarılı oyuncu, iki kanatta oynayabilen özellikte hızlı aynı şekilde golcü özelliği ile fark yaratan bir oyuncu. Rakip defans oyuncularının korkulu rüyası olan; Soma Celal Bayar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği öğrencisi Muhammed Bahattin Yağcı; okul, eğitim ve futbolun hayatındaki en önemli değerler olduğunu belirtti.

Sezonu 10 gol ve 8 asistle tamamlayan Muhammed Bahattin Yağcı şimdiden birçok takımın transfer listesinde bulunuyor.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN