Pomaklara, Gördes Maçının Hasarı Ağır Oldu!

Pomaklara, Gördes Maçının Hasarı Ağır Oldu!

Manisa 2.Amatör Küme E-grubunda bu sezon çıktığı 10 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan toplayarak zirvede yer alan Turgutalp Gençlikspor‘da geçen hafta oynadığı Gördesspor maçının hasarı büyük oldu.

SOMADASPOR

6 puan niteliği taşıyan ve zorlu geçen 90 dakikanın ardından rakibini; 34′ Ahmet Kahraman, 47′ Mustafa Duran ve 69.dakikada Semih Konboz‘un golleriyle 3-2 mağlup eden Pomaklar, galibiyete fazla sevinemedi!

4 SAKAT, 1 CEZALI!
Orta sahanın çalışkan isimleri Semih Konboz ve Kadir Balcı, attığı gollerle takımın gol yükünü çeken Mustafa Duran darbeden dolayı  ayaklarda şişlikler, Samet Pamukçu ise yoğun grip geçiriyor. Maçın 73.dakikasında kırmızı kart gören Emrah Efe‘nin durumu da can sıkan bir başka detay oldu.


ÇAPAR, ”MAÇIN TRANVASI AĞIR OLDU”
Turgutalp Gençlikspor Teknik Sorumlusu Ramazan Çapar, bu hafta sonu deplasmanda zirveyi yakından kovalayan Karabulutspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.
Başarılı çalıştırıcı yaptığı açıklamada; ”Geçtiğimiz hafta sonu Gördesspor ile zor bir maç oynadık. Kaybedenin zirve yolunda büyük yara alacağı karşılaşmayı zorda olsa kazanmasını bildik ve yolumuza devam ediyoruz. Bu karşılaşmada oyuncularım kazanmak adına yapılması gereken her şeyi yaptılar. Müthiş mücadele ettiler. Ancak maçın travması biraz ağır oldu. Emrah’ın kırmızı kart görmesi oyunumuzun olumsuz etkilenmesinin yanında Kadir, Semih, Mustafa Duran’ın da sakatlanması, Samet in de hastalanması bu hafta yine hayati öneme sahip Karabulut karşılaşması öncesi kadro bütünlüğü konusunda sıkıntıya düşmemize neden oldu.” dedi.

Her şeye rağmen, rakipleriyle arasındaki puan farkını korumak olduğunun altını çizen başarılı teknik adam,  “Karabulutspor bu grubun etkili takımlarından birisi.  Bizim olduğu kadar onlar içinde çok önemli maç. Zirveyi kovalama adına son kozlarını oynayacaklar. Kovalık Sahasında oynayacağımız bu maçı kazanıp gruptaki en yakın takipçimiz olan Sanayispor ile aramızdaki puan farkını korumak istiyoruz. Bunu başaracak kalitede oyuncu kadromuz var”dedi.

 

GRUPTA KALAN MAÇLARIN PROGRAMI ŞÖYLE:

12. Hafta
Selçikli Sazoba 11 Mayıs 2019 Cumartesi Kovalık 14:00
Karabulut Turgutalp 11 Mayıs 2019 Cumartesi Kovalık 16:00
Gördes A.Sanayi 11 Mayıs 2019 Cumartesi Gördes 15:00
Bay Soma Zafer

13. Hafta
Turgutalp Soma Zafer 19 Mayıs 2019 Pazar Linyit 15:00
Sazoba Gördes 19 Mayıs 2019 Pazar Sazoba 15:00
A.Sanayi Karabulut 19 Mayıs 2019 Pazar Kovalık 16:00
Bay Selçikli

14. Hafta
Gördes Selçikli 26 Mayıs 2019 Pazar Gördes 15:00
Soma Zafer A.Sanayi 26 Mayıs 2019 Pazar Linyit 15:00
Karabulut Sazoba 26 Mayıs 2019 Pazar Kovalık 16:00
Bay Turgutalp




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN