Halide Edip Adıvarspor Maçının Hakemleri ve Stadı Belli Oldu.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Halide Edip Adıvarspor ile Somaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Ömer Faruk Gültekin yönetecek.

SOMADASPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre; 1 Eylül Pazar günü saat 17.00´de Maltepe Hasan Polat Stadyumu´nda Halide Edip Adıvarspor ile Somaspor arasında oynanacak karşılaşmada Şanlı Urfa bölgesi Klasman hakemlerinden Ömer Faruk Gültekin düdük çalacak.

Gültekin’in yardımcılıklarını ise; Burak Gültek (1. Yardımcı hakem), Emre Demirel (2. Yardımcı hakem) ve Ramazan Yakıcı (dördüncü hakem) yapacak.



Orta hakem Ömer Faruk Gültekin, geçen sezon rakibimizin deplasmanda Kocaelispor’u 2-1 yendikleri maçta (üstteki foto) düdük çaldı. Gültekin, bizim maçımızda ilk defa  görev yapacak..

MALTEPE HASAN POLAT STADIMaç, Maltepe Hasan Polat Stadında
Karşılaşma Halide Edip Adıvarspor’un stadının yeterli olmamasından dolayı Maltepe’de oynanacak..Maltepe Hasan Polat Stadyumu, İstanbul’un Maltepe ilçesindeki 5000 kapasiteli şirin ve çok güzel bir stad.. Geçen sezon bu sahada Sultanbeylispor-Elazığ Belediyespor maçını seyretmiş, stadın doğal çimi ve tribünlerin yapısına hayran kalmıştım. Soma’ya olan mesafesi otobüsle (Balıkesir-Susurluk-Bursa-Yalova-Gebze-Kaynarca-Pendik-Kartal-Maltepe) 356 km, 5 saat


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN