Mehmet Ali Özkan’dan Müjdeli Haber

Mehmet Ali Özkan’dan Müjdeli Haber

AK Parti Manisa Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan, İlçemizde çatı problemi nedeniyle yaklaşık 4 yıldır hizmet vermeyen Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonu’nun tadilat çalışmalarının başlayacağını bildirdi.

Mehmet Ali Özkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatıyla, atıl durumda bulunan Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonu için proje çalışmalarının başladığını aktardı.
Gençlik ve Spor Bakanlığının salon için 5 milyon lira ödenek ayırdığını belirten Özkan, şöyle dedi:



“Soma’da bir çok spor müsabakasına ev sahipliği yapmış Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonu, çatı sorunu sebebiyle kullanılmamaktaydı. Uzun yıllardır sorun bir türlü çözüme kavuşturulamamıştı. Konuyu geçtiğimiz aylarda Gençlik ve Spor Bakanlığına taşıdık. Bakanlıktan gönderilen bir ekip, incelemelerde bulunarak Muzaffer Ecemiş Spor Salonu hakkında rapor tuttu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile konuyla ilgili görüşmeler yaptık. Salonun tadilat projesi hazırlandı ve bu hafta ihaleye sunulacak. Soma’ya ve sporseverlere hayırlı olsun.”


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN