Yürekten, Sabırlı, Yerinde ve Zamanında Oyun Farklı Galibiyet Getirdi

Yürekten, Sabırlı, Yerinde ve Zamanında Oyun Farklı Galibiyet Getirdi

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, ligin 30.hafta maçında deplasmanda Şile Yıldızspor’a karşı alınan 4-2’lik galibiyeti, “Futbolcularım, maç öncesi ve içerisinde yaşadığımız bazı sıkıntılara rağmen özellikle 60.dakikadan itibaren, akıllı, disiplinli, yürekten, sabırlı, yerinde ve zamanında oynadılar ve karşılığını farklı galibiyetle aldılar” diye değerlendirdi.

Teknik direktör Basatemür, maçın ardından yaptığı açıklamada, ” Şile Yıldızspor maçı birkaç açıdan zordu bizim için. Sahanın sentetik olması, rakibimizin ilk defa play-off hattına girmesi ve eksik olan iki oyuncumuz, zorluğu artıran etmenlerdi.” dedi.



” Oyuna iyi başlayıp öne de geçtik ancak yine bireysel iki hatadan dolayı geriye düştük.” diyen Basatemür, ” Tüm bunlara rağmen pes etmeden oynamaya devam ettik ve çok önemli bir galibiyet aldık.
Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bir takım gol yiyebilir, puan kaybedebilir ama vazgeçmezse sonuçta kazanan o olacaktır. Bu takımımızın önemli bir karakteri olmaya başladı. İnşallah sezon sonuna kadar da devam eder. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum.” ifade etti.

Uğur Can Emeğimizin Karşılığını Almaya Az KaldıUğur Can: “Emeğimizin Karşılığını Almaya Az Kaldı”

Siyah-beyazlıların karşılaşmadaki iki golüne imza atan Uğur Can ise, sezon başından beri çok iyi çalıştıklarını ve bu iyi çalışmanın karşılığını ise sezon sonunda şampiyon olarak taçlandırmak istediklerini  ifade etti. Uğur Can, attığı iki gol sonrası çok mutlu olduğunu da belirterek, ”iki gol atmam yanında sahadan galibiyetle ayrılmamız sevincimi ikiye katladı. Emeğimizin karşılığını almaya az kaldı ” dedi..

Bağlantılı Haberler;

Bu Galibiyet Burhanettin Hocaya Yazar
Şile Yıldızspor 2-4 Somaspor
Lider, Şile Hazırlıklarını Tamamladı
Somaspor’da Şile Maçı Öncesi Can Sıkan Durum
Şile Maçına Gaziantep’li Hakemler Atandı
Yüzdük Yüzdük Kuyruğuna Geldik
Şile Yıldızspor Mesaisi Başladı
256 Adet Maç Fotosu
Evdeki Hesap Çarşıya Uymadı
Somaspor 3-3 Şile Yıldızspor
Aydın, Şile Maçından Umutlu
Şile Maçına 7 Eksikle Çıkacağız
Şile Maçı Öncesi Coronavirüs Şoku
Şile maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Artık Bizim İçin Sevinecek
İçimiz Acıdı
Gol İstiyoruz Gol!
Şile Yıldızspor Maç Önü.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN