Şile Galibiyeti Burhanettin Hocaya Yazar

Şile Galibiyeti Burhanettin Hocaya Yazar

Bu maça kadar daha önce üç kere karşılaşıp üstünlük sağlayamadımız rakibimize karşı, üstelik deplasmanda alınan 4 gollü galibiyet çok anlamlıydı.

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI
Eksiklerimizi olması dolayısı ile nasıl bir 11’le çıkacağımızı beklerken Ali Akkuş ve Oğuzhan Yıldırım defansif orta saha olarak Özcan Aydın forvet arkası olup uzun zaman sonra 4.2.3.1 sisteminin dağılımını gördük sahada..



Golü erken bulduk. Zor şartlar altında gerçekleşen çekim dolayısı ile nasıl goller oluyor o kadar net izleyemiyoruz yine de buna şükür diyoruz. Uğur Can‘la bulduğumuz gol sonrası kontrollü olmaya çalıştık. Oyunu tam isteğimiz şekilde beklediğimiz bizim kontrolümüzde olacak şekilde pek oynamadık sonuçta deplasman Şile de kendi çapında gelmeye çalıştı. İlk yarıya 1.0 önde gireceğiz  derken uzatma dakikalarında nasıl oldu gol yedik hata diyorlar izliyoruz ama görünmüyor netice de 1.1 içeri girdik. O dakika da gol yiyince izlerken bile bizim moralimiz bozuldu bu dakika da olmamalıydı dedik..

İkinci yarı Şile sanki daha istekli başladı oyuna. Burada oyunu tutmakta zorlandık, çok ta hücum yaptık diyemeyiz. Kontrollü olmaya çalıştık ama ne olduğunu yeterince göremediğimiz penaltı çalındı tabii ki gol oldu. Niçin böyle oldu dersek eksiklerin yokluğundan olabilir oyun planımızı saha ya yeterince uygulayamamızdan, önde yeterince topu tutamamamızdan yada iyi defans yapamayışımız da diyebiliriz. Bunları yazıyoruz elbet olabilir ideal 11 den eksik olmak her takımı zorlar Soma da bugün bu durumu yaşadı..



Hoca hemen hamle yaptı. Hakan’ı çıkardı yerine Kadir’i aldı ne düşündü diye bakarken Erkul sol bek oldu. Önüne Uğur geçti sağ tarafa da acaba Umut geçip Kadir forvet mi oldu çünkü izlerken oyuncular seçilmiyor öyle olabilir dedik sadece..

Oyunu ilk defa kontrol ettik. Yenik duruma geçince arkadan hemen Özcan’la golümüz geldi hemen cevap vermiş olduk burada oyun disiplininden kopmayan takım olmamız ve hemen toparlanıp teaksiyon vermemiz şampiyonluğa oynayan takım refleksi dir bu önemli işte arkadan beraberliğin morali ile hücumlarımız arttı ve tekrar Kadir ile galibiyet golünü bulduk müthiş iş yaptık çünkü dakikalar 80’i gösteriyordu artık oyununun geri kalanını iyi götürüp bu maçı almalıyız..

Öne geçince Şile de biraz gelmeye başladı son dakikalar kornerler oldu iyi de savunma yaptık takım olarak uzaklaştırılan top Uğur a iyi verildi bizim oyuncumuz tarafından Kadir olabilir tam net seçilmiyor oyuncular Uğur götürdü kalecinin yanından uzak köşeye iyi bıraktı ve galibiyetimizi perçinlemiş olduk. Kulübemiz in sevinci görünmeye değerdi çok güzel yerinde ve hak edilmiş bir galibiyet aldık ikinci yarı hocanın hamleleri takımımızın oyuna hakimi yerinde zamanında değişiklikler galibiyetimizi getirdi.. Biz kazandıkça Erok un kazanması sıkıntı değil..



Herkesin istekli olması son haftalara girilirken Erkul un dönüşü kulübemizin zenginliği anlamında daha çok hamle şansının artması şampiyonluk yolunda son haftalarda bizim şansımız oldu her yönden iyi giden durum heyecanın artmasına sebep oluyor keşke seyircili olsa da bu güzellikler taraftarla bütünleşse. Bu güzel galibiyeti bize armağan eden önce bugünkü oyunun seyrini yaptığı değişikliklerle değiştiren Burhanettin hocamıza yardımcılarına futbolcu arkadaşları ve yönetimi gönülden tebrik ediyoruz.. Sağlıklı günlere.. Doğan Gülşen

Bağlantılı Haberler;

Şile Yıldızspor 2-4 Somaspor
Lider, Şile Hazırlıklarını Tamamladı
Somaspor’da Şile Maçı Öncesi Can Sıkan Durum
Şile Maçına Gaziantep’li Hakemler Atandı
Yüzdük Yüzdük Kuyruğuna Geldik
Şile Yıldızspor Mesaisi Başladı
256 Adet Maç Fotosu
Evdeki Hesap Çarşıya Uymadı
Somaspor 3-3 Şile Yıldızspor
Aydın, Şile Maçından Umutlu
Şile Maçına 7 Eksikle Çıkacağız
Şile Maçı Öncesi Coronavirüs Şoku
Şile maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Artık Bizim İçin Sevinecek
İçimiz Acıdı
Gol İstiyoruz Gol!
Şile Yıldızspor Maç Önü.

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN