TFF 3.lig 3.Grupta 30.Hafta Geride Kaldı

TFF 3.lig 3.Grupta 30.Hafta Geride Kaldı

Sezonun sonu yaklaşırken Somaspor’un başarılı grafiği ilçede 2.lige yükseleceğiz seslerinin sıkça duyulmasını sağladı.

Batman Petrolspor deplasmanında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından İçel İdmanyurduspor maçıyla tekrar çıkışa geçen siyah-beyazlılar, Şile Yıldızspor deplasmanında elde edilen 4-2’lik galibiyetle kalan haftalar için 2.lige yükseleceğiz seslerini en yüksek Desibel’den çıkmasını sağladı.


Beni Yanıltmadılar..

Şile Yıldızspor maçı öncesinde yaşanan olumsuzluklara rağmen ”Bu Sefer Olacak” diye şurada bir dip not paylaşmıştım ; O dip notta, ”Şu ana kadar rakibimizle oynadığımız maçlarda galibiyet alamadık ama her ne kadar eksik oyuncumuz olsa da bu sefer Şile’den 3 puanla döneceğimize inanıyorum. Ekibimizde hedefe odaklanma üst seviyede. İnandığımızda neleri başarabildiğimizi bulunduğumuz konum itibari ile gösterdik. Evet Dumanlı Kentin Puslu Çocukları, bu sefer başaracağınızdan adım gibi eminim” diye notumu düşmüştüm ve gelinen noktada sporcu kardeşlerim beni yanıltmadı. Buradan onlara bir kez daha teşekkür ediyorum dedikten sonra 30.hafta grupta neler olmuş kısaca göz atalım..

TFF 3.Lig 3.Grup 30.haftasında 3 maçtan ev sahibi takımlar galibiyetle ayrılırken, 4 maçı deplasman takımları kazandı, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Batman Petrolspor’un bay geçtiği haftada Şile Yıldızspor’u deplasmanda 4-2 mağlup eden Somaspor 62 puan ve en yakın takipçisi Erokspor’un önünde 5 puan farkla liderliğini sürdürdü.



Toplam 24 golün atıldığı karşılaşmalarda en farklı galibiyeti düşmesi daha önce kesinlik kazanan Yalovaspor’u 4-0 mağlup eden Esenler Erokspor elde etti. Bir diğer dört gollü galip gelen takımlar ise, Şile Yıldızspor’u 4-2 mağlup eden Somaspor ve yine 4-2’lik skorla Gölcükspor’u mağlup eden Elazığ Karakoçan FK takımları aldı.

Elazığ Karakoçan FK’nın elde ettiği 4-2’lik galibiyette 3 gole imza atan Kaan Güdü ve zayıf rakibi Yalovaspor fileleri 3 kez havalandıran Erokspor’dan Muammer Sarıkaya 30.haftayı hatrick yaparak tamamlayan oyuncular oldu.

Gol krallığı yarışında ise 14 golle zirvede yer alan oyunculardan Nurettin Çağlar sarı kart cezalısı olmasından dolayı oynamadığı bir diğer 14 gollü oyuncu Isparta 32 Spor’dan Emir Kaan Gültekin’in ise boş geçtiği haftada zirvede yer değişmedi.

TFF 3.Lig 3.Grup 31. hafta karşılaşmaları 14 Nisan Çarşamba günü saat 15:00’de başlayacak.

Haftanın toplu sonuçları, puan durumu ve 31.hafta maçlarının programı şöyle:


30.Hafta Toplu Sonuçlar:

Şile Yıldızspor 2-4 Somaspor
Esenler Erokspor 4-0 Yalovaspor
İçel İdmanyurdu 2-0 Karşıyaka
Altındağ Spor 0-2 Çarşambaspor
Osmaniyespor FK 0-0 Arhavi Spor
Erbaaspor 1-0 Çatalcaspor
Isparta 32 Spor 1-2 Cizre Spor
Gölcükspor 2-4 Elazığ Karakoçan FK
Batman Petrolspor BAY

SOMASPOR PUAN DURUMU31.Hafta (14.04.2021 15:00)

Somaspor-Altındağ Spor (4-1)
Karşıyaka-Şile Yıldızspor
Cizre Spor-Esenler Erokspor
Çatalcaspor-Isparta 32 Spor
Çarşambaspor-Osmaniyespor FK
Yalovaspor-Gölcükspor
Arhavi Spor-Erbaaspor
Batman Petrol Spor-İçel İdmanyurdu
Karakoçan FK BAY

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN