Şile Maçına 7 Oyuncudan Yoksun Çıkacağız

Şile Maçına 7 Oyuncudan Yoksun Çıkacağız

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Ligin 13. haftasında oynanacakları Şile Yıldız Spor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Basatemür yarın oynanacak Şile Yıldız Spor karşılaşmasıyla ilgili mutlak kazanılması gereken bir maça çıkacaklarını dile getirdi.



Özellikle ligin boyunun kısaldığı haftalarda maçların daha da zorlu geçeceğine işaret eden Basatemür:

”Her maç olduğu gibi bu maçta zor geçecektir. Oyuncularımızla beraber bu maçın ne kadar önemli olduğunun da farkındayız. Elimizden gelen tüm çabayı sarf edecek ve kazanmak için oynayacağız. İnşallah sonuç istediğimiz gibi olur. Covit den dolayı 4 sakatlık sebebiyle 3 olmak üzere 7 oyuncumuz olmayacak. Ancak kesinlikle mazeretimiz de olmayacak. Çünkü oynayabilecek yeterince oyuncumuz var ve bunu yarın göstereceklerdir. Yönetimimizle beraber Somasporumuzu çok iyi yerlere getireceğiz bu senenin sonunda. İnşallah yarın taraftarlarımızı da mutlu edecek skoru alırız.” dedi.

Bağlantılı Haberler;

Mustafa Aydın Şile Maçından Umutlu
Şile Maçı Öncesi Coronavirüs Şoku
Şile maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Artık Bizim İçin Sevinecek
İçimiz Acıdı
Gol İstiyoruz Gol!
Şile Yıldızspor Maç Önü..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN