İçimiz Acıdı:2-2

İçimiz Acıdı:2-2

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Grup son hafta karşılaşmasında Somaspor, Atatürk Stadında grubu şampiyon tamamlayan İstanbul temsilcisi Şile Yıldızspor’u konuk etti.

Maç, karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı. Şile Yıldızspor adına golleri biri penaltıdan olmak üzere M.Erdi Yeşiltepe atarken, Somaspor’un gollerini ise; Oğuzhan Palaz ve Semavi Özgür kaydetti. Karşılaşmaya ait fotolar için buraya tıklayınız!..




8 Sezon boyunca; iyisiyle-kötüsüyle (BAL) Bölgesel Amatör Lig’i en iyi bilenlerdeniz. Rakibimiz Şile Yıldızspor, çok istediğimiz, özlem duyduğumuz profosyonel lige bir hayli yakın, biz ise; her sene olduğu gibi bu senede ‘’ahlarla-vahlarla, teşkelerle’’ sezonu tamamladık. Bu maçın özelinde ‘’şu şöyleydi, bu böyleydi’’ demeyeceğim. Yalnız içimizi acıtan bir gerçeğin altını çizmeden de geçmeyeceğim..

İlk yarının son maçında lider olarak gittiğimiz ve 5 puan önünde bulunduğumuz rakibimiz Şile Yıldızspor, ligin son maçında bize şampiyon olarak geldi.! (o maçın özelini merak edenler buraya tıklayarak okuyabilirler) Karşılaşmayı seyrederken ”neden biz bunu başaramadık?” diye iç geçirmedik değil.. Ama acı gerçek ”Onlar erdi muradına, biz bakalım BAL”ımıza!



SOMASPOR 2-2 ŞİLE YILDIZSPOR

STAD:Soma / Atatürk
HAKEMLER:Volkan Kırbaş-Muhammed Tutak-Ferhat Ünlü,(4.Hakem Z.Erdem Şen )
SOMASPOR:Burak-Süleyman-Vedat-Kartal-Semavi-Onur-Engin-İbrahim-Oğuzhan-Hakan-Gökhan
YEDEKLER: Tunay,Sacit,Murat,Kerem,Necmettin,Erhan,Nadir
TEKNİK SORUMLU:Mustafa Şen

ŞİLE YILDIZSPOR: M.Kazım-M.Raşit-Aykut-Burak-M.Açıkel-M.Erdi-Hayrullah-Yusuf-Keita
YEDEKLER:Harun,Ersen,Camara,Yetkin,Erkan,Ali,Vijdan
TEKNİK SORUMLU:Adnan Özbağcı
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER:Oğuzhan Plaz, Semavi Özgür (Somaspor),M.Erdi Yeşiltepe (2) (Ş.Yıldız)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN