Somaspor, Şile Hazırlıklarını Tamamladı

Somaspor, Şile Hazırlıklarını Tamamladı

Ligde kalan beş maça 59 puanla lider giren Somaspor, Perşembe günü oynayacağı Şile Yıldızspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Somaspor, 3.Lig 3.Grup 30.haftasında 8 Nisan Perşembe günü 42 puanla beşinci sırada yer alan Şile Yıldızspor‘a konuk oluyor. Bu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayan siyah-beyazlılar, yarın sabah 09:00’da karayolu ile İstanbul’a hareket edecek.





GÖLCÜKSPOR-SOMASPOR MAÇINI NABİ İZCİ YÖNETECEKMaçı Gaziantep Bölgesi Hakemleri Yönetecek.

Her iki takım içinde büyük önem arz eden karşılaşmayı Gaziantep Bölgesi Klasman Hakemi Mustafa Murat Oğuz yönetecek. Oğuz’un yardımcılıklarını Onur İçyer, Mehmet Kirişçioğlu ve Ümir Çakır üstlenecek.

3 OYUNCUMUZ KART SINIRINDAİki Takımda da Birer Cezalı Oyuncu Var

Şile Stadı’nda saat 15.00’de oynanacak maçta iki takımda da birer kart cezalısı oyuncu bulunuyor. Muhammed Öztürk‘ün sakatlığından dolayı oynayamayacağı maçta, Somaspor’da dört sarı kart cezalısı takım kaptanı Nurettin Çağlar, Şile Yıldızspor ise geçen hafta Çarşambaspor maçında kırmızı kart gören defans oyuncusu Emir Şen forma giyemeyecek.

İki Oyuncumuz Sınırda

Diğer taraftan 3 sarı kart sınırında bulunan 2 oyuncumuz, Özcan Aydın ve Umut Koray Öz Şile Yıldızspor maçında görecekleri olası kartla 31.hafta evimizde oynanacak Altındağspor karşısında cezalı duruma düşecekler.

Rakibimize Üstünlük Kuramadık!

Batman Petrolspor‘dan sonra bir türlü şansımız tutmayan Şile Yıldızspor‘la iki sezon önce iki maç, bu sezon bir maçta karşı karşıya geldik. Oynadığımız 3 karşılaşmada, evimizde iki beraberlik deplasmanda ise bir mağlubiyetimiz bulunuyor..(detaylara buradan bakabilirsiniz)

Misli Com’dan Yine Yayın Yok!

Somaspor’un maçlarını yayınlamama konusunda ısrarcı olan yayıncı kuruluş misli.com bu haftada Somaspor’un maçını pas geçti!.  Yayıncı kuruluş grubumuzdaki İçel İdmanyurdu-Karşıyaka ve Altındağspor-Çarşambaspor maçları canlı yayınlayacak.


Bu Sefer Olacak!

Dün şurada ”Yüzdük Yüzdük Kuyruğuna Geldik” haberinde de belirttiğim gibi; ”Şu ana kadar rakibimizle oynadığımız maçlarda galibiyet alamadık ama her ne kadar eksik oyuncumuz olsa da bu sefer Şile’den 3 puanla döneceğimize inanıyorum. Ekibimizde hedefe odaklanma üst seviyede. İnandığımızda neleri başarabildiğimizi bulunduğumuz konum itibari ile gösterdik. ”demiştim.. Evet Dumanlı Kentin Puslu Çocukları, bu sefer başaracağınızdan adım gibi eminim. Allah Yar ve Yardımcımız olsun..

30.Hafta Maçları:

Şile Yıldızspor-Somaspor (İlk maç 3-3)
Esenler Erokspor-Yalovaspor
İçel İdmanyurdu-Karşıyaka
Altındağ Spor-Çarşambaspor
Osmaniyespor FK-Arhavi Spor
Erbaaspor-Çatalcaspor
Isparta 32 Spor-Cizre Spor
Gölcükspor-Elazığ Karakoçan FK
Batman Petrolspor BAY

Bağlantılı Haberler;

Somaspor’da Şile Maçı Öncesi Can Sıkan Durum
Şile Maçına Gaziantep’li Hakemler Atandı
Yüzdük Yüzdük Kuyruğuna Geldik
Şile Yıldızspor Mesaisi Başladı
256 Adet Maç Fotosu
Evdeki Hesap Çarşıya Uymadı
Somaspor 3-3 Şile Yıldızspor
Aydın, Şile Maçından Umutlu
Şile Maçına 7 Eksikle Çıkacağız
Şile Maçı Öncesi Coronavirüs Şoku
Şile maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Artık Bizim İçin Sevinecek
İçimiz Acıdı
Gol İstiyoruz Gol!
Şile Yıldızspor Maç Önü..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN