Somaspor’da 2. Koronavirüs Vakası

Somaspor’da 2. Koronavirüs Vakası

Somaspor’da Şile Yıldızspor maçı öncesinde 1 oyuncunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

3.Lig 3.Grupta mücadele eden Somaspor’da daha önce Coronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif olan bir antrenörümüz ve üç oyuncumuz ile birlikte sayı 5’e yükseldi.

Kovid-19 PCR testleri ile ilgili Somaspor Kulübünden yapılan açıklamada:

‘’8 Aralık Salı günü Kovid-19 PCR testleri sonucunda bir oyuncumuzun testi maalesef Pozitif çıktı. Kovid-19’a yakalanan oyuncumuzu izolasyona alarak karantina sürecinin başlattık.’’ dendi.

 

1 Antrenör ve 3 Oyuncumuzun Testi Negatif Çıktı

Somaspor Kulübünden konuyla ilgili yapılan açıklamanın devamında;

”Daha önce; 26 Kasım 2020 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu protokolleri çerçevesinde Kulübümüzde gerçekleştirilen rutin Covid-19 PCR testleri pozitif sonuçlanan yardımcı antrenörümüz Mahir Çeneli ve futbolcularımız Nurettin Çağlar, Hakan Çakır ve Özkan Kalman’ın takip süreci kapsamında 8 Aralık 2020 tarihlerinde yapılan testleri negatif olarak sonuçlanmıştır. Klinik takiplerinde hiçbir bulguya rastlanmayan Nurettin Çağlar, Hakan Çakır ve Özkan Kalman’ın, ilgili Türkiye Futbol Federasyonu protokollleri gereği 10 Aralık Perşembe günü Şile Yıldızspor ile oynanacak müsabakada formamızı giyemeyecektir.” ifadelerine yer verildi.



İlgili Haber;

Somaspor’da Virüs Şoku Yaşanıyor!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN