Yüzdük Yüzdük Kuyruğuna Geldik

Yüzdük Yüzdük Kuyruğuna Geldik

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. Ligde 29 haftayı istediğimiz yerde yani en yakın rakibimiz Erekspor’un 5 puan önünde lider tamamladık.

SOMASPOR PUAN DURUMUSomaspor olarak, 29 haftalık maç trafiğinde 18 hafta zirvenin en tepesinde yer aldık. Kalan  son beş haftaya da Erokspor’un 5 puan önünde girdik..
SOMASPOR KALAN MAÇLAR
Şimdi en kötü senaryoda rakibimiz Erokspor’un kalan 5 maçtan galibiyetle ayrılıp puanını 69’a yükselttiğini düşünürsek, bize 10 puan yeterli olacak.  30.hafta biz Şile Yıldızpor deplasmanına giderken, Erokspor düşmesi kesinleşen Yalovaspor’u konuk edecek.


Rakibimize Üstünlük Kuramadık!

8 Mart Perşembe günü Batman Petrolspor‘dan sonra bir türlü şansımız tutmayan Şile Yıldızspor‘la deplasmanda oynayacağız. İki sezon önce iki maç, bu sezon bir maçta karşı karşıya geldiğimiz Şile Yıldızspor’a karşı iki beraberlik ve bir mağlubiyetimiz bulunuyor..

ŞİLE YILDIZSPOR 4-1 SOMASPOR

Şile Yıldızspor 4-1 Somaspor

Siyah-beyazlılar, Şile Yıldızspor ile ilk maçını 17.12 2017’de BAL, Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’un 13.haftasında deplasmanda oynadı. Ev sahibi Şile Yıldızspor’un mücadeleci ve savaşçı oyun karakterine aynı şekilde cevap veremeyince sahadan 4-1 mağlup ayrılmıştık.. (O maçı yakından takip edip şurada kaleme almıştım)



SOMASPOR 2-2 ŞİLE YILDIZSPOR

Somaspor 2-2 Şile Yıldızspor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Grup sezonun son hafta karşılaşmasında Somaspor, Atatürk Stadında grubu şampiyon tamamlayan Şile Yıldızspor’u konuk ettik. Maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı. Şile Yıldızspor adına golleri biri penaltıdan olmak üzere M.Erdi Yeşiltepe atarken, Somaspor’un gollerini; Oğuzhan Palaz ve Semavi Özgür kaydetti.(detaylara buradan bakabilirsiniz)

SOMASPOR 3-3 ŞİLE YILDIZSPOR

Somaspor 3-3 Şile Yıldızspor

Somaspor, bu sezonun 13. haftasında evinde konuk ettiği Şile Yıldızspor ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın uzatma bölümüne 3-2 önde giren siyah-beyazlılar, 90+2’de Raşit Sevindir‘in penaltıdan attığı golle karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Somaspor’un gollerini 27.dakikada Özcan Aydın, 37.dakikada Muhammed Öztürk, 45.dakikada ise Uğur Can kaydetti.(Detaylara şuradan bakabilirsiniz)


Bir Cezalı, 2 Sınırda

İçel İdmanyurdu maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Nurettin Çağlar  Perşembe günü oynanacak olan Şile Yıldızspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Diğer taraftan 3 sarı kart sınırında bulunan 2 oyuncumuz, Özcan Aydın ve Umut Koray Öz Şile Yıldızspor maçında görecekleri olası kartla 31.hafta evimizde oynanacak Altındağspor karşısında cezalı duruma düşecekler.

Somaspor İçel İdmanyurdu Maçının VİDEO Görüntüleri

Bu Sefer Olacak!

Şu ana kadar rakibimizle oynadığımız maçlarda galibiyet alamadık ama bu sefer Şile’den 3 puanla döneceğimize inanıyorum. Hedefe varma noktasında istim üzerinde olan futbolcular, yönetim ve taraftar el ele vermiş durumda. Ekimizde hedefe odaklanma üst seviyede. İnandığımızda neleri başarabildiğimizi bulunduğumuz konum itibari ile gösterdik. Ben, takımdaki bu inanç, istek ve arzu ile Şile’den istediğimiz puanla döneceğimize inanıyorum. SİYAH-BEYAZ DEVAM..


Bağlantılı Haberler;

Şile Yıldızspor Mesaisi Başladı
256 Adet Maç Fotosu
Evdeki Hesap Çarşıya Uymadı
Somaspor 3-3 Şile Yıldızspor
Aydın, Şile Maçından Umutlu
Şile Maçına 7 Eksikle Çıkacağız
Şile Maçı Öncesi Coronavirüs Şoku
Şile maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Artık Bizim İçin Sevinecek
İçimiz Acıdı
Gol İstiyoruz Gol!
Şile Yıldızspor Maç Önü..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Hüseyin Çalışkan

    Al şile yıldız maçını sampiyonsun soma bu senede kaybetmeyin bizi kömür kentini sevince bogun bize her yer Soma

YORUM YAZIN