Mustafa Aydın, Şile Maçından Umutlu

Mustafa Aydın, Şile Maçından Umutlu

Mustafa Aydın, Şile Maçından Umutlu. Ligin ilk 10 haftasını domine eden ancak son iki hafta da puan kayıpları yaşayan Somaspor’da, kulüp başkanı Mustafa Aydın Şile Yıldız Spor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ligde oynadıkları son iki maçta puan kayıpları yaşadıklarını belirten Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, yarın Soma Atatürk Stadı’nda oynayacakları Şile Yıldız Spor maçını kazanarak tekrar eski kimliklerine bürüneceklerini söyledi.

Mutlak Kazanmak İstiyoruz

Başkan Mustafa Aydın, Ligin üstünde kıyasıya bir yarış var ve bu yarışın içinde olmak için mutlak kazanmak istediklerini kaydederek, Şile Yıldız Spor maçının çok zor bir 90 dakikaya sahne olacağını bildiklerini, fakat sahadan puanlarla ayrılmak için tüm güçleriyle mücadele vereceklerini vurguladı.

Teknik ekip ve oyuncularına yönetim kurulu olarak güvendiklerini belirten Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, Şile Yıldız Spor maçı ile ilgili şunları söyledi:



“Somaspor’umuz hem maddi hem de manen zorlu bir süreçten geçtiği bu süreçte, ligimizin ilk beş takım arasına girme mücadelesi veren Şile Yıldız Spor ile zorluk derecesi yüksek karşılaşmaya çıkacağız. Bu zorlu maçta Teknik Direktörümüz Burhanettin Basatemür ile futbolcularımıza güveniyoruz. Ligde ilk haftalarda yakaladığımız istikrarlı çıkışımızı bu maçla beraber sürdürerek zirveden kopmak istemiyoruz.. Dediğim gibi hocamıza ve oyuncu grubumuza güveniyoruz. En iyisini yapıp kazanacaklarına inancımız tam. Hepsine başarılar diliyorum.’’dedi.

Maçı Karabük Hakemi Yönetecek

10 Aralık Perşembe günü saat 13:00’de Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Karabük Bölgesi Klasman hakemlerinden Mustafa Hakan Belder yönetecek.

Belder’in yardımcıları ise Hacı Mehmet Ekmekyermez (Kayseri), Faruk Yağlı (Düzce) ve Gamze Durmuş (Ankara) yapacak..

Maçın orta hakemi Mustafa Hakan Belder, 31 Ocak 2016’da Erdekspor ile deplasmanda oynayıp Mert Özcanlar’ın golleriyle 2-0 galip geldiğimiz maçı yönetti. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

Karşılaşmanın 4.bayan hakemi Gamze Durmuş ise 21 Ocak 2018’de Havran Fatih Belediyespor’u Atatürk Stadı’nda Caner Ağca’nın golüyle 1-0 mağlup ettiğimiz maçta yine 4.hakem olarak sahada yer almıştı.

1. ve 2.yardımcı hakemler ise ilk defa takımımızın maçında görev yapacak..


Bağlantılı Haberler;

Şile Maçı Öncesi Coronavirüs Şoku
Şile maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Artık Bizim İçin Sevinecek
İçimiz Acıdı
Gol İstiyoruz Gol!
Şile Yıldızspor Maç Önü..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN