Erzincanspor Deplasmanından Boş Dönüyoruz!

Erzincanspor Deplasmanından Boş Dönüyoruz!

Haftaiçi mesaisinde deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor ile karşılaşan Somaspor rakibine 2.yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 23.hafta müsabakaları bugün (çarş) oynandı. 3 gün önce sahasında Etimesgut Belediyespor’u Murat Şevik ve Arda Çolak’ın golleriyle 2-1 mağlup eden temsilcimiz Somaspor deplasmanda bir puan üstünde yer alan Anagold 24Erzincanspor‘a konuk oldu. Siyah-beyazlılar, 13 Şubat Stadı’nda ilk yarısı golsüz biten maçta rakibine oyuna sonradan dahil olan 71.dakikada İbrahim Yılmaz ve 84.dakikada Adem Metin Türk’ün ayağından yediği gollerle 2-0 mağlup ayrıldı.

Siyah-beyazlılar bu sonuçla haftayı 35 puanla sekizinci sırada tamamladı. Ligin ilk devresinde Soma’da oynanan maçın skoru Somaspor 1-1 Erzincanspor şeklindeydi.

Rakip Fethiyespor

Somaspor 24.hafta sahasında Fethiyespor ile karşılaşacak. Müsabaka 4 Ocak Pazar günü saat 14:00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak. Erzincanspor ise 3 Ocak Cumartesi günü ve saat 13:00’da Menemen FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Erzincanspor 2-0 Somaspor

STAT: Erzincan / 13 Şubat
HAKEMLER: Burak Taşkınsoy-Süleyman Yavaşoğlu-Efe Kurtuluş (4.hakem S.Alper Yılmaz )
ERZİNCANSPOR:Hüseyin-Kamil-Özkan-Gökhan-Yusuf-İlker-Ali (dk.64 Şamil) Oğuzhan (dk.88 Muhammed) Bahadır (dk.64 Adem) Kubilay (dk.57 İbrahim) Hasan (dk.88 Furkan)
YEDEKLER:Erdi, E.Eren, E.Yılmaz, Furkan, Emirhan, Yunus, Adem, Şamil, İbrahim, Muhammed
TEKNİK DİREKTÖR:Bülent Akan

SOMASPOR:Yağızcan-Murat (dk.61 Erkan) Mahmut-Rıdvan (dk.90 Yasin) Abdülkadir-Enes-Oğuzhan-Mücahit-Kenan (dk.90 Yunus) Arda (dk.61 Ahmet)-Kamil (dk.90 Hakan)
YEDEKLER:Tunay, Burak, Erkan, Yunus, Cemil, Yasin, H.Öztürk, Erdem, Hakan
TEKNİK DİREKTÖR:Burhanettin Basatemür
KIRMIZI KARTLAR: Yok
SARI KARTLAR: Yok
GOLLER:dk.71İbrahim Yılmaz, dk.84 Adem Metin Türk (Erzincanspor)

Bağlantılı Haberler;

Erzincan Maçımızın Hakemi Belli Oldu
7 Dakikada Hüzün ve Sevinç
Oyuna İyi Başlayamadık!
Somaspor 1-1 Erzincanspor
Erzincanspor Maç Önü
Erzincan Maçını Bayram Başkan Yönetecek
Basatemür, Erzincanspor Maçını Değerlendirdi
Somaspor Erzincanspor Maç Fotoları
Somaspor Erzincanspor’u 2-1’le Geçti
Somaspor-Erzincan Maçı Batuhan Gültek’in
Somaspor Anagold 24 Erzincan Yolcusu
Erzincan Maçımızın Hakemiyle 6.Kez
Basatemür, Erzincanspor Maçına Değindi
Erzincanspor 1-1 Somaspor

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

2 YORUM

  1. Avatar

    istikrarsızlık böyle bir şey har halde!

  2. Avatar
    Erkan Nevin Ergün

    Evet rakip güçlüydü, neresinden bakarsanız bakın zor bir deplasmadı ama en azından 70 dakika gol yemedigin bir takımdan en azından bir puan alıp gelmemiz lazımdı. Yenemiyorsak yenilmemeliydik. Tüm rakiplerimiz puan kazandı bu hafta. Tam makas daralıyor, gözümüzü yukarıya dikiyoruz ama hemen puan kayıpları geliyor pisikolojikmidir nedir anlamadım. Umarım hafta sonu Fethiye maçında telafi ederiz bu kayıbı. Bu sene en azından yaşayalım şu play of heyecanını….

YORUM YAZIN