Somaspor-Erzincanspor Maç Önü

Somaspor-Erzincanspor Maç Önü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Somaspor, Erzincanspor ile yarın saat 16.30’da Soma Atatürk Stadı’nda oynayacağı maça odaklandı.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde hazırlıklarını bu sabah tamamlayan siyah-beyazlılar, Erzincanspor maçından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Somaspor, Erzincanspor maçından 3 puanla ayrılıp zirve yarışında bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyor.

Somaspor, yarın (c.tesi) saat 16.30’da sahasında karşılaşacağı Anagold 24Erzincanspor maçının hazırlıkları bu sabah teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde yapılan antrenmanla tamamlandı. Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanında karşılaştığı Etimesgut Belediyespor’u Erkan Şentürk ve Mahmut Şat’ın golleriyle 2-0 mağlup eden temsilcimiz, kendi saha ve seyircisinin önünde 3 puanla ayrılıp zirve yarışında bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyor.

Somaspor 9 puan toplarken, Erzincanspor ise 6 puan topladı

Sezona deplasmanda 2-1’lik Isparta 32 Spor galibiyetiyle başlayan Somaspor, 2. hafta maçında Aranavutköy Belediyespor’u 1-0 mağlup etmişti. Ligin 3. haftasında Ankara deplasmanında 3.300.000 Euroluk Etimesgutspor’u net skorla 2-0 mağlup ederek puanını 9’a çıkarmıştı. Ekibimiz, 3.hafta sonunda kendisi gibi üç maçını kazanan Kastamonuspor ile zirveyi paylaştı.  

Temsilcimizin yarın saat 16.30’da siyah-incilerin önünde kozlarını paylaşacağı rakibi Anagold 24Erzincanspor ise sezona Soma’lı hakem hocamız Oğuz Akyüz’ünde hakem triosunun içersinde yer aldığı maçta; Muhammed Enes Yılmaz’ın 67.dakikada attığı golle 1-0 mağlup ettikleri İnegölspor galibiyeti ile başladılar.

Ligin 2. haftasında deplasmanda karşılaştıkları GMG Kastamonuspor’a her iki yarıda yedikleri gollerle 2-0 mağlup oldular.

Ligin 3. haftasında ise grubun şampiyonlukta iddialı takımlarından Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’nü 50.dakikada Ziya Alkurt ve 75.dakikada Kamil İçer’in golleriyle 2-0 mağlup eden Doğu Anadolu Bölgesi ekibi Erzincanspor, ilk üç haftada hanesine 6 puan yazdırdı ve 5.sırada yer aldı..

Somaspor 24Erzincanspor maçını Bayram Başkan yönetecek
Somaspor 24Erzincanspor maçını Bayram Başkan yönetecek

Düdük Bayram Başkan’da olacak.

Somaspor’un sahasında karşılaşacağı Anagold 24Erzincanspor maçını İstanbul Bölgesi Klasman Hakemlerinden Bayram Başkan yönetecek. Başkan’ın yardımcılıklarını Sedat Etik ve Selim Şenöz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ertuğrul Kösterelioğlu olacak.

Zorlu karşılaşmanın hakemi Bayram Başkan, Somaspor’un ikinci kez maçında düdük çalacak. Başkan, geçen sezon Düzcespor’a sahamızda 3-2 mağlup olduğumuz maçta düdük çaldı. Bayram Başkan, Düzcespor maçındaki yönetimiyle teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür’dan olduğu kadar bizden de geçersiz not almıştı.

Oğuzhan kart sınırında!

Somaspor’da maç öncesi 3 sarı kart sınırında bulunan Oğuzhan Ayaydın, yarınki maçta kart görmesi halinde beşinci hafta deplasmanda Fethiyespor ile oynayacağımız maçta cezalı duruma düşecek.

Yasin’in haricinde eksik yok

Bu sabah Soma Belediyesi TFF Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına son noktayı koyan Somaspor’da sakatlığı devam eden Yasin Yıldız haricinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

‘’Mücadele gücü yüksek zor bir maça çıkacağız.”

Somaspor’da, teknik direktör Burhanettin Basatemür, kendi saha ve seyircisi önünde oynama avantajını kullanarak Anagold 24Erzincanspor’u yenmek istediklerini söyledi..

Soma Atatürk Stadı’nda yarın (c.tesi) karşılaşacakları Erzincanspor’u, kalitesi yüksek bir takım geçen hafta Iğdırspor’u mağlup ettiler diye niteleyen başarılı teknik adam, ‘’Mücadele gücü yüksek zor bir maça çıkacağız. Ancak biz kendi sahamızda kazanarak devam etmek istiyoruz. Yasin Yıldız’ın haricinde sakat ya da cezalı oyuncumuz yok. Tüm taraftarlarımızı maça ve desteğe bekliyoruz.   İnşallah kazanan ve sevinen biz oluruz.’’dedi.

Maçları hatırlayalım

Erzincanspor ile geçen sezon iki maç oynadık. Bu iki maçta evimizde 2-1 galip gelirken, deplasmanda 1-1’lik skorla ayrıldık. İşte o maçların kısa ayrıntıları:

Erzincanspor 1-1 Somaspor

Tarih: 15 Ekim 2022 2.Lig Beyaz Grup 10. hafta karşılaşmasında Somaspor, deplasmanda konuk olduğu Anagold 24 Erzincanspor ile 1-1 berabere kalarak, deplasmanda ki yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı.

Erzincan 13 Şubat Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi Anagold 24 Erzincanspor’un gölünü 12.dakikada Batuhan Altıntaş atarken, Somaspor’un golünü 45+4’de Oğuzhan Yıldırım kaydetti. (detaylar için şuraya tıklayınız)

Somaspor 2-1 Erzincanspor

Tarih: 29 Mart 2023 TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Somaspor, hafta içi mesaisinde Erzincanspor’u ağırladı. Soma Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Somaspor Erzincanspor’u 2-1’le geçti.

Soma Atatürk Stadı’nda oynanan maçta rakibini 2-1 mağlup eden temsilcimiz, tam beş hafta sonra seyircisine iç saha galibiyet sevincini yaşattı.

Bilet fiyatları

Tarihimizde 3.kez karşı karşıya geleceğimiz rakibimizle oynacağımız maçta bilet fiyatları, kale arkası 30,00 TL, Maraton 40,00 TL, Kapalı tribün ise 50,00 TL 

Marko ve Murat’tan davet var!

Marko Suat ve  Amigo Murat İnce‘den Somalı hemşehrilerimize sosyal medya üzerinden çağrı var:

Cumartesi günü Atatürk Stadı’nda karşılaşacağımız Erzincanspor mücadelesine tüm taraftarımızı davet eden Somaspor Basın ve Güvenlikten Sorumlusu Marko Suat “Oyuncularımız sahada aslanlar gibi mücadele ediyor bizde tribünleri doldurarak onlara gereken desteği vermeliyiz” dedi.

Amigo Murat İnce’de ”Bu hafta oynacağımız Erzincanspor mücadelesine stadı yüzde yüz doldurup takımımızı yanlız bırakmayalım. Unutmayalım ki biz Siyah-İnciler ve sizler iyi günde de kötü gündede bu takımın hep arkasında olduk. Olmayada devam edeceğiz. Bu bağlamda tüm Somaspor sevdalılarını tribünlere davet ediyoruz.”mesajını verdi.

Sadece güzel günlerde, galibiyetlerde değil. Kötü günlerde daha güçlü şekilde omuz omuza olup destekleyerek

Şartlar ne olursa olsun; biz zor maçları severiz. İnşallah tıpkı ilk üç haftada olduğu gibi; Erzincanspor karşısında, arzulu-istekli ve coşkulu futbol ile istediğimiz 3 puanla Atatürk Stadından ayrılırız. Diyelim ki maç istediğimiz gibi bitmedi şurada Siyah-İnciler’in dediği gibi ”Sadece Güzel Günlerde-Galibiyetlerde Değil/ Kötü Günlerde Daha Güçlü Şekilde Omuz omuza Olup Destekleyerek” SİYAH-BEYAZ DEVAM.. Rabbim yar-yardımcımız olsun.

Bağlantılı Haberler

Erzincan Maçını Bayram Başkan Yönetecek

Basatemür, Erzincanspor Maçını Değerlendirdi

Somaspor Erzincanspor Maç Fotoları

Somaspor Erzincanspor’u 2-1’le Geçti

Somaspor-Erzincan Spor Maçı Batuhan Gültek’in

Somaspor Anagold 24 Erzincan Yolcusu

Erzincan Maçımızın Hakemiyle 6.Kez

Burhanettin Basatemür, Erzincanspor Maçına Değindi

24 Erzincanspor 1-1 Somaspor

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN