Somaspor Anagold 24 Erzincan Yolcusu

Somaspor Anagold 24 Erzincan Yolcusu

Somaspor, Cumartesi günü oynayacağı Anagold 24 Erzincanspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Somaspor, 10.hafta karşılaşmasında deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor’a konuk olacak. 15 Ekim Cumartesi günü Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Mehmet Ali Özer 6'ıncı kez

Zorlu geçmesi beklenilen karşılaşmayı Tekirdağ Bölgesi Klasman hakemlerinden Mehmet Ali Özer yönetecek. Daha önce beş maçımıza çıkan Özer’in görev yaptığı maçlar şöyle:

15-16 BL Yeni Çanspor 1 : 3 Somaspor (4.hak)
19-20 3L Somaspor 1 : 1 Batman Petrol (orta hak)
20-21 3L Cizrespor 2 : 2 Somaspor (orta hak)
21-22 2L Somaspor 1 : 1 Çorum FK (orta hak)
21-22 2L Somaspor 0 : 0 İnegölspor (orta hak)

Maç hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayıp yarın saat 10:30 da İstanbul aktarmalı uçakla Erzincan’a hareket edecek Somaspor; geçtiğimiz 9 haftada, oynadığı 9 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 14 puanla 5.sırada bulunuyor. Bize göre 1 maç eksiği olan ev sahibi ekip Anagold 24 Erzincanspor ise 4 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 14 puan ve averajla 7.sırada bulunuyor.

Takım değeri 2.750.000 €’luk Anagold 24 Erzincanspor ligde son üç maçtır kazanamıyor. Takım değeri 969.000 € olan Somaspor ise son iki maçından galibiyetle ayrıldı. Rakip takımda oyuncu bazında tanıdık isim bulunmazken, Teknik Direktörleri Milli takım ve GS’den Ümit Karan gibi tanıdık isim olacak.



24_Erzincanspor2 Cezalı oyuncuları var

Bu maç iki takım arasındaki ilk resmi maç olarak kayıtlara geçecek. Geçen hafta Şanlıurfaspor maçında kırmızı kart gören defans oyuncuları Canberk Dilaver ve sportmenliğe aykırı hareketiyle disiplin kuruluna sevk edilen orta saha oyuncusu Sefa Narin bizim maçta yer almayacak.

2 Sakat, Oğuzhan sarı kart sınırında

2 Sakat, Oğuzhan sarı kart sınırında

Bizde ise sakat Safa Ali Memnun ve Berkay Ekici maç kadrosunda yer almazken, arka adalesinde sertleşme olan Yusuf Türk’ün durumu maç sabahı belli olacak. Takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım sarı kart sınırında bulunuyor. Sivas Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu ve Bayburt İl Özel İdare karşılaşmalarında sarı kart gören Oğuzhan Cumartesi günü oynayacağımız Anagold 24 Erzincanspor maçında sarı kart görmesi durumunda 11.hafta Düzcespor ile Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabakada forma giyemeyecek.



Deplasman da olsa amacımız kazanmak

Deplasman da olsa amacımız kazanmak

Burhanettin Basatemür zorlu maçla ilgili olarak; ‘’İyi oyuncuları olan bir takımla oynayacağız. Gerçekten zor bir deplasman. Ancak biz de iyi bir takımız ve bir oyun gücümüz var. Deplasman da olsa amacımız kazanmak. İnşallah bunu başarırız..dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN