Erzincanspor Maçını Bayram Başkan Yönetecek.

Erzincanspor Maçını Bayram Başkan Yönetecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4.hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. MHK’nın atamasına göre Somaspor-Erzincanspor maçını Bayram Başkan yönetecek.

Geçen haftayı deplasmanda 2-0’lik Etimesgut Belediyespor galibiyeti ile kapatan Somaspor‘un, 16 Eylül Cumartesi günü saat 16.30’da Soma Atatürk Stadı’nda oynayacağı Anagold 24 Erzincanspor karşılaşmasının hakemleri belli oldu.

Somaspor-Erzincanspor maçını Bayram Başkan yönetecek

Somaspor’un sahasında karşılaşacağı Anagold 24Erzincanspor maçını İstanbul Bölgesi Klasman Hakemlerinden Bayram Başkan yönetecek. Başkan’ın yardımcılıklarını Sedat Etik ve Selim Şenöz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ertuğrul Kösterelioğlu olacak.

Burhanettin Basatemür'un, Düzcespor maçı sonrası Bayram Başkan'a öfkesi..

Basatemür’dan çok tepki aldı

Zorlu maçı yönetecek Bayram Başkan, Somaspor’un ikinci kez maçında düdük çalacak. Başkan, daha önce yani geçen sezon Düzcespor’a sahamızda 3-2 mağlup olduğumuz maçta düdük çaldı. Bayram Başkan, Düzcespor maçındaki yönetimiyle teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür’dan olduğu kadar bizden de geçersiz not almıştı.

İskenderun-Aksaray maçını yönetti

Somaspor-Erzincanspor maçıyla 123.maçına çıkacak olan Bayram Başkan, ligde en son birinci hafta oynanan İskenderunspor 0-1 Aksarayspor maçını yönetti.

Bağlantılı Haberler

Basatemür, Erzincanspor Maçını Değerlendirdi

Somaspor Erzincanspor Maç Fotoları

Somaspor Erzincanspor’u 2-1’le Geçti

Somaspor-Erzincan Spor Maçı Batuhan Gültek’in

Somaspor Anagold 24 Erzincan Yolcusu

Erzincan Maçımızın Hakemiyle 6.Kez

Burhanettin Basatemür, Erzincanspor Maçına Değindi

24 Erzincanspor 1-1 Somaspor

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN