7 Dakikada Hüzün ve Sevinç!

7 Dakikada Hüzün ve Sevinç!

Somaspor ile Erzincanspor arasında oynanan maçta Somasporun başarılı defans oyuncusu Muhammed Ensar Akgün 7 dakika içerisinde hüzün ve sevinci bir arada yaşadı.

Karşılaşmanın 51.dakikasında ceza sahası içerisinde eline çarpan topla penaltıya sebebiyet veren Muhammed Ensar Akgün, büyük üzüntü yaşadı. Dakikalar 57’yi gösterdiğinde Mahmut’un ortasında topa ayak koyan Muhammed Ensar Akgün, maça 1-1’lik eşitliği getirdi ve üzüntünün yerine büyük sevinç yaşadı. (golün kısa hikayesinde yer alan penaltı golüne hemen alttan, Ensar’ın gol sevincine ise; haberin 👇 en alt kısmından bakabilirsiniz)

Yöneticiler moral verdi

Öte yandan, üç haftadır içeride dışarıda kazanmaya alışmış, sahadan üç puan yerine bir puanla ayrılan Somaspor’lu oyuncular ve teknik heyet maçın bitiş düdüğü ile büyük moral bozukluğu yaşadı. Somaspor yönetimi, maç sonrası soyunma odasında giderek büyük üzüntü yaşayan oyunculara ve teknik ekibe moral verdi.

Fethiyespor hazırlıkları başlıyor

Lig’in 5. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü  Fethiyespor‘a konuk olacak Somaspor, bir günlük iznin ardından maçın hazırlıklarına bu akşam yapacağı çalışmayla başlayacak..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN