Erzincan Maçımızın Hakemiyle 6.Kez

Erzincan Maçımızın Hakemiyle 6.Kez

Somaspor’un 10.hafta deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor ile oynayacağı maçı Tekirdağ bölgesinden Mehmet Ali Özer yönetecek.

15 Ekim Cumartesi günü Erzincan 13 Şubat Stadı’nda saat 19:00’da Anagold 24 Erzincanspor ile Somaspor arasında oynanacak karşılaşmada Mehmet Ali Özer’in yardımcılıklarını Selim Şenöz ve Mücahit Adem Çelebi üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Kaplan olacak.

Mehmet Ali Özer 6'ıncı kez

Mehmet Ali Özer 6’ıncı kez…

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre maçımızda düdük çalacak Mehmet Ali Özer, altıncı kez Somaspor’un maçında görev yapacak. (Mehmet Ali Özer görselde yer alan resim de Somaspor 0-0 İnegölspor arasında 7 Mayıs 2022’de oynanan maçı yönetmişti.)

Özer’le 1 galibiyet 4 beraberlik elde ettik.

Orta hakem Mehmet Ali Özer’le altıncı maçımıza çıkacağız.. Özer’le ilk buluşmamız 15 Şubat 2015 tarihinde Bal Bölgesel Amatör Lig’de karşılaştığımız Yeni Çanspor ile oldu. Deplasmanda Ersin Aksaç (2) ve Fevzican Bozkuş’un attığı gollerle 3-1 mağlup ettiğimiz maçta 4.hakem olarak sahadaydı.

Özer, 8 Şubat 2020’de Batman Petrolspor ile evimizde 1-1, 17 Ekim 2020’de Cizrespor ile deplasmanda 2-2, 14 Kasım 2021’de evimizde Çorumspor ile 1-1 ve son olarak yine evimizde İnegölspor ile 0-0 berabere kaldığımız maçlarda orta hakem olarak sahada görev aldı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN