Oyuna İyi Başladık Ancak Bunu Sürdüremedik

Oyuna İyi Başladık Ancak Bunu Sürdüremedik

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Erzincanspor ile oynanan karşılaşma için ‘Oyuna iyi başladık ancak bunu sürdüremedik” dedi.

Burhanettin Basatemür 1-1 sonuçlanan TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4. hafta maçının ardından karşılaşmayı bloğumuza değerlendirdi. Erzincanspor karşısında maça kazanmak için çıktıklarını belirten Basatemür,

”Oyuna iyi başladık ancak bunu sürdüremedik. Sonrasında dengeli bir maç oldu ve ilkyarı başladığı gibi bitti. İkinci yarıya daha iyi başladık ve pozisyonlar da bulduk. Ancak rakibimizin penaltıdan bulduğu gol kısa süreli de olsa dengenizi bozdu .Bunun sebebi oyumcularımızın tecrübesizliği ve  ilk defa geriye düşmeleriydi. Buna reaksiyon vermeyi bilemedik ve kısa bir şaşkınlık yaşadık. Bunu atlattıktan sonra golü bulduk ve oyuna yeniden denge geldi.” diye konuştu.

Son bölümlerde iki takım da öne geçebilirdi.

Maçın son bölümlerine de değinen başarılı teknik adam, ‘’ Son bölümlerde iki takım da öne geçebilirdi. Bu olmadı ve dengeli geçen maç berabere bitti. Bence maçın hakkı da buydu. Tempomuzun biraz altında bir maç oynadık. Bu da doğal genç oyuncularda bu tip iniş çıkışlar olabiliyor. Bunun farkındayız çok daha iyisini yapabilecek kapasitemiz var. Kendi kapasitemizin altında olduğumuz bir maçı bile kaybetmedik. Bu olumlu tarafımızdı”diye ekledi.

BURHANETTİN BASATEMÜR SOMASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

Destek olmaya ve onları geliştirmeye devam edeceğiz

Takımın tamamına yakını genç ve tecrübesiz oyunculardan kurulu olmasına da değinen Basatemür, ”Oyuncularımıza destek olmaya ve onları geliştirmeye devam edeceğiz. Maça gelen tüm taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Sakat yada cezalı oyuncumuz yok. Bir günlük iznin ardından Pazartesi günü antrenmanlara başlayacağız” dedi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN