Soma Spor-Erzincan Spor Maçı Batuhan Gültek’in

Soma Spor-Erzincan Spor Maçı Batuhan Gültek’in

TFF 2.Lig Beyaz Grup 29.hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. Soma Spor-Anagold 24 Erzincan Spor Maçını Batuhan Gültek yönetecek.

Geçen haftayı 1-0’lık İnegölspor mağlubiyeti ile kapatan Somaspor, 29 Mart Çarşamba günü saat 14.00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynayacağı Anagold 24 Erzincanspor karşılaşmasının hakemleri belli oldu. Somaspor’un sahasında karşılaşacağı Anagold 24 Erzincanspor maçını Malatya Bölgesi Klasman Hakemi Batuhan Gültek yönetecek.

Batuhan Gültek 4.Kez

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre; Somaspor-Anagold 24 Erzincanspor maçını Malatya Bölgesi Klasman Hakemlerinden Batuhan Gültek yönetecek. Gültek’in yardımcılıklarını ise Mustafa Yüksel ve Umut İncili üstlenirken, karşılaşmanın 4. Hakemi Deniz Sercan Akgül olacak.

Zorlu maçı yönetecek Batuhan Gültek, Somaspor’un dördüncü kez maçında düdük çalacak. Batuhan Gültek, daha önce düdük çaldığı üç karşılaşmada deplasmanda oynanmış ve o üç karşılaşmadan iki galibiyet ve 1 mağlubiyetle ayrıldık.

Batuhan Gültek’in yönettiği maçlar şöyle:

21-22 2L Niğde Anadolu 1-3 Somaspor
21-22 2L Afyonspor 4-1 Somaspor
22-23 2L Batman Petrol 1-2 Somaspor

Orta hakem Batuhan Gültek, ligde en son Fethiyespor 2-0 Karacabey Belediyespor  arasında oynana maçı yönetti..

Bağlatılı Haberler;

Basatemür, Erzincanspor Maçını Değerlendirdi
Anagold 24 Erzincanspor 1-1 Somaspor

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN