Burhanettin Basatemür, Erzincanspor Maçını Değerlendirdi

Burhanettin Basatemür, Erzincanspor Maçını Değerlendirdi

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, deplasmanda 1-1’lik skorla ayrıldıkları Erzincanspor maçını değerlendirdi.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Anagol 24 Erzincanspor ile oynanan karşılaşmanın ardından bekledikleri gibi zor bir deplasman ve zor bir atmosfer olduğunu belirterek ” Maça çok iyi başladık. Yaptığımız doğru ve çabuk paslar oyun kontrolünün bizde olmasını sağladı. İyi oynadığımız zamanda kornerden gelen bir topta gol yedik. Gol oyunumuzu bozdu biraz bu arada 2.golü de görebilirdik kalemizde. Toparlanıp maça devam ettik ve ilkyarının son bölümünde golü bulduk.” dedi.



Basatemür, ‘’İkinci yarıda rakibimizin baskısı vardı ancak son antrenmanda parmağı çıkmasına rağmen tedavi ile maça çıkan kalecimiz Tunay başta olmak üzere oyuncularımızın çok iyi mücadeleleri vardı. Maçın son bölümünde ise net alanlar ve pozisyonlar bulduk. Ancak oyuncularımızın tecrübesizliği ve heyecanı bizi belki de galibiyetten etti.



Özellikle ön tarafta yeterince etkili olamamamız bugün bizi etkiledi. Her şeye rağmen zor bir deplasmandan aldığımız puan önemli. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Soma mızı her maçta çok iyi temsil ediyorlar. Oynadığımız oyun ve davranış biçimimiz her yerde saygı görmemize neden oluyor. Salı günü zorlu Düzcespor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Kasığından sakatlanıp ilk yarıda oyundan çıkan Yavuzhan’ın durumu Salı günü belli olacak. Onun dışında maçta yaşadığımız ciddi sakatlık veya ceza durumumuz yok.” diye konuştu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN