Somaspor Erzincanspor Maçının Skorunu Muhammmed’ler Belirledi

Somaspor Erzincanspor Maçının Skorunu Muhammmed’ler Belirledi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4. haftasında ikinci kez seyircisinin önüne çıkan Somaspor, ilk yarısını 0-0 biten maçta Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın skorunu belirleyen oyuncular Erzincanspor’dan Muhammed Ensar Yılmaz, Somaspor’dan ise Muhammed Ensar Akgün oldu.

İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmanın 51.dakikasında konuk ekip Erzincanspor Muhammed Ensar Yılmaz’ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti.

Somaspor’un penaltıdan yediği gole sebebiyet veren Muhammed Ensar Akgün, 57.dakikada Mahmut Şat’ın ceza sahasına kestiği topa ayak koyarak takımı adına beraberliği sağladı:1-1

Kalan dakikalarda her iki takımın gol çabaları sonuç vermedi ve Atatürk Stadı’nda puanlar paylaşıldı:

Somaspor 1-1 Erzincanspor

Bu sonuçla 10 puana yükselen siyah-beyazlılar, 5.hafta maçını 23 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Fethiyespor ile oynayacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 19:00

Somaspor beraberliği ile puanını 7’ye yükselten Anagold 24Erzincanspor ise aynı gün ve saatte Menemen Futbol Kulübünü konuk edecek.

Detaylar gelecek…

Bağlantılı Haberler;

7 Dakikada Hüzün ve Sevinç

Oyuna İyi Başlayamadık!

Somaspor 1-1 Erzincanspor

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN