Ulucamispor 0-4 Acar İdman

Manisa Süper Amatör Küme B-grubunda 2 puanla sondan ikinci sırada yer alan Kırkağaç Acar İdman Yurdu beşinci hafta sonunda galibiyetle tanıştı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Manisa 8 Eylül Sahasında saat 13:00’te başlayan karşılaşmada 5 puanla 6.sırada yer alan Ulucamispor’a konuk olan Kırkağaç Acar İdman Yurdu karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Yusuf Bulut-Refik Koçoğlu ve Hakkı Er hakem triosunun yönettiği maça üstün başlayan ve maç boyunca baskın oynayan Acar İdman Yurdu, 2018-2019 futbol sezonunun beşinci haftasında ilk galibiyetini de almış oldu.

ULUCAMİSPOR 0-4 KIRKAĞAÇ ACAR İDMAN

STAD:Manisa /8 Eylül
HAKEMLER: Yusuf Bulut-Refik Koçoğlu-Hakkı Er
ULUCAMİSPOR:Caner-Çetin-Akın-Vahdet-Murat-Tayfun-Ümit-Aydın-Furkan-Ercan-Mustafa
YEDEKLER:Faruk, Salih, Burak, M.Eren, Yusufcan, Emre,Aliihsan
TEKNİK SORUMLU:Mustafa Devrim

ACAR İDMAN:Kubilay-Ahmet-Fahrettin-Onur-Feyzullah-Gökhan-Murat-Mert-Adem-İsmail-Ümit
YEDEKLER:Onur, Yiğit, Mutlu, Necdet, Memduh, Yunus, Huzeyfe
TEKNİK SORUMLU:İsmail Şarlayan
GOLLER: Ümit Yılmaz (3), Feyzullah Bayram Salgın (Acar İdman)
KIRMIZI KARTLAR:Yok

Hafta ortasında teknik direktör değişikliğine giden ve sezondan bu yana takımın başında bulunan Erkan Gelir ile yollarını ayıran Kırkağaç Acar İdman Yurdu, sezon başı Erkan Gelir’in yardımcılığını yapan ve direksiyonun başına geçen İsmail Şarlayan ile de ilk maçından galip ayrılmış oldu.



Sezonun ilk dört haftasında Yunus Emre Belediyespor ile 1-1, Saruhanlı Belediyespor ile 2-2, Manisa Sanayispor’a 2-0 son olarak ta 1975 Maltaspor’a evinde 1-0 mağlup olmuştu.

İsmail Şarlayan önderliğinde ilk maçına çıkan Acar İdman Yurdu, 4-0’lık Ulucamispor galibiyeti ile hem moral buldu hem de taraftarının güvenini kazandı. Karşılaşmada tüm oyuncular verilen görevi harfiyen yerine getirdi. Ancak; attığı üç golle hatrick yapan Ümit Yılmaz ön plana çıkan oyuncu oldu.

Ulucamispor galibiyeti ile puanını beşe çıkaran siyah-beyazlılar, altıncı hafta evinde Donatımspor’u konuk edecek. Ulucamispor ise Yunus Emre Belediyespor ile karşılaşacak.




5.HAFTA TOPLU SONUÇLAR:
Kayalıoğluspor 3 – 0 Horozköy Mezarlık Gençlikspor(hükmen)
Manisa Sanayispor 2-1 Saruhanlı Belediyespor
Ulucamispor 0 -4  Kırkağaç Acar İdman Yurdu
1975 Maltaspor – Yunus Emre Belediyespor
Donatımspor – Gördes Belediyespor

6.HAFTA MAÇLARI
Gördes Belediyespor – Kayalıoğluspor
Kırkağaç Acar İdman Yurdu – Donatımspor
Yunus Emre Belediyespor – Ulucamispor
Saruhanlı Belediyespor – 1975 Maltaspor
Horozköy Mezarlık Gençlikspor  0-3  Manisa Sanayi (hükmen)



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN