Somaspor’da Geri Sayım Başladı..

Afyon MCG Çakmak Otelde ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Somaspor, 22 Eylül’de başlayacak lig için hazırlıklarına bugün TFF Soma Belediyesi tesislerinde toplanarak start verdi.

10 gün süren Afyon kampını tamamladıktan sonra futbolcularına üç gün izin veren Somaspor Teknik Direktörü Mustafa Bahadır, bugün öğleden sonra takımı Soma Belediyesi Tesisleri’nde toplayarak 22 Eylül’de başlayacak lige hazır hale getirmenin çabası içerisinde olacak…

Mirlan Kırgızistan Milli Takımında olduğu için çalışmaya katılmazken, yeni transferler Yusuf Demir, Agah Oktay Yılmaz, Süleyman Tekden ve Ömer Aslan antrenmanda hazır bulundu.




Teknik Direktör Mustafa Bahadır nezaretinde, 1 ve 2.etap çalışmalarını daha çok fizik kuvvet ve kondisyon antrenmanları yaparak tamamlayan siyah-beyazlılar, lige hazırlık dönemini ise; daha çok takım olgusu ve taktiksel antrenmanlar ile tamamlayacak..

 www.somadaspor.com



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN