Şerafettin Camcı Milli Takım Karmasına Sportif Direktör Oldu.

Şerafettin Camcı Milli Takım Karmasına Sportif Direktör Oldu.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi(TMVFL) Federasyonu Masterler Milli Takım Karması Sportif Direktörlüğüne Soma Linyitspor’un 1994 yılında 2.lige çıktığı sene takımın antrenörlüğünü yapan Şerafettin Camcı getirildi.(Camcı, ayakta soldan ikinci sırada bayanın yanı)

Şerafettin CAMCI Özgeçmişi
Futbola Manisaspor altyapısında başladı. Süper Ligin olmadığı yıllarda 2.Lig’de Manisaspor ve İzmir Demirspor’da futbolcu olarak yer aldı.
Antrenörlük yaşamı askerlik görevini yaptığı sırada başladı. Askerlik dönüşü 1978- 1980 yıllarında Manisaspor’un efsane çalıştırıcısı Fikri Bayrıl’ın yardımcısı oldu. Daha sonra görev aldığı Turgutlu Gücü’nü terfi tenzil maçları sonunda 2.lige çıkardı. 3.Lide Soma Sotes, Bergamaspor, Burhaniyespor, Denizli Sarayköy ve Soma Linyit takımlarını çalıştırdıktan sonra 2.ligde Manisaspor’un hocası oldu. Denizli Sarayköyde görev yaptığı sezonda daha sonra Milli Takım Teknik Direktörlüğü’ne kadar yükselen Ersun Yanal’ın bir süre hocalığını da yaptı. Profesyonel futbola ara verdiği dönemlerde ticaret yapan, Manisa ve Foça Bölgelerinde İnşaat işleriyle uğraşan Camcı gönüllü çalıştırıcılığını üstlendiği Foça Masterler takımıyla 2 sezon üstüste TMVFL Ege Grubu şampiyonluğu, bir kez TMVFL Türkiye üçüncülüğü ve bir kez de Federasyon Kupası’nda final oynama başarılarını yaşadı. Camcı evli iki çocuk ve üç torun sahibi.
KAYNAK: TMVFL SOSYAL MEDYA



Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN