Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştık..

Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştık..

Bugün Somaspor deplasmanda olsa da galibiyetten çok emindik.
Bu özgüven galibiyete emin olmamız Somaspor un geçen haftadaki galibiyetiyle birlikte iyi bir kamp dönemini geçirmiş olmasından transferlerin nokta transfer olmasından kaynaklanıyor.

DOĞAN GÜLŞEN

Takım olarak her geçen gün daha olgun oyun oynamasından,
Girenin çıkanın daha çok katkı vermesi,
Yeni transfer Ufuk’un çok verimli olması,
Takımın gövde gösterisi yapar gibi içeride dışarıda galip gelmesi,
Bütün rakiplere meydan okuyarak ”ben şampiyon olacağım” dermiş gibi sahada oynaması,
Bütün taraftarların içeride ve dışarıdaki desteği yolun şampiyonluk olacağı net göstergesi gibi görünüyor..

Müthiş bir ikinci yarı başlangıcı ve iki haftada 6 puan liderliğimizi perçinletti.
Artık rakip olarak gördüğümüz Yıldırım Belediyespor maçına kadar puan kaybı olmadan gelmek, o maçta şampiyonluk turu atmak tek hedef olmalı..




Toma Tabatadze müthiş başladı gerçekten. Çok etkili forvet, durdurulması imkansız gibi neredeyse, Hayır attığı gollerin yanında arkadaşlarına artık asistte yapıyor. Komplo futbolcu çok faydalı şampiyonluk adına gerçekten çok katkısı var..

Üzeyir Ergün oynadığı futbolla zaten taktir ettiğimiz bir futbolcu bugün gol atması onun adına çok sevindirici olay oynadığı futbolun güzelliğine gol atarak ne kadar konsantre olduğu ortada maçlarda..

Atalay Demirtaş’da öyle, kanat oynasa da içeri Toma’nın yanına gelerek bu kadar katkı veren bir futbolcu daha yoktur. Gollerine de devam ediyor, çok önemli futbolcu..

Teknik ekip te kampta eksikleri görerek gerek nokta transferlerde gerek Ufuk’un faydalı bir şekilde takıma monte edilmesi taktire şayan bir olay onlarda görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyor…

Bu takım ruhunu yakalanması sezonun sonunda şampiyonluk geleceğinin habercisi herkes görevini noksansız yapıyor. Yönetim olsun onlarda transfer yaparak takımın iyi bir kamp dönemi geçirterek uyumlu bir havanın yakalanmasına sebep olarak şampiyonluk yolunda inanmış görüntülerini takım için her şey yapıldığını bizlere gösteriyorlar…

Mirlan’da takıma döndüğünde yedek kulübesi de güçlü olmasıyla birlikte ilerleyen haftalarda takımın daha üstüne koyacağı görülüyor.
Somaspor rakipsiz diyebiliriz.. Sadece rehavet olmasın çok güçlü bir kadro olduk, emeği geçen herkesin ellerine sağlık hep beraber 3.lig maçlarını seyretmek bizlere nasip olsun…

Somaspor’a başarılarının devamını diliyoruz desteklemeye devam…Sevgilerle…
Doğan Gülşen (tüm yazılarını oku)




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN