Gördes Güneşlispor’a Süper Amatör Küme İçin Beraberlik Yetecek

Gördes Güneşlispor’a Süper Amatör Küme İçin Beraberlik Yetecek

Manisa 1.Amatör Küme B-grubu lideri Gördes Güneşlispor, Hacırahmalı deplasmanında geriye düşmesine rağmen, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı,  liderliğini son haftaya taşımasını bildi.

Lider Gördes Güneşlispor, Yusuf Bulut, Alican Pektaş ve Nurullah Sağır hakem triosunun görev aldığı karşılaşmada sahaya:Serhat-Berkan-Erkan-Barış-M.Ali-Uğurcan-Çağatay-Oğuzhan-Mustafa-Okan ve Nezirhan on biri ile çıktı.

LİDER İLK GOLÜ KALESİNDE GÖRDÜ!

Ev sahibi Hacırahmanlı 30.dakikada Uğur’un attığı golle 1-0 öne geçti.
Büyük takım olma özelliğini sahaya iyi yansıtan Gördes Güneşlispor, 35.dakikada Nezirhan, 75.dakikada ise Mustafa’nın golleriyle geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

SON HAFTA NEFESLERİ KESECEK!

Son haftaya en yakın rakibi Kayalıoğlu’nun 2 puan önünde giren lider Gördes Güneşlispor, Süper Amatör Küme’ye yükselebilmesi için evinde oynayacağı Kayalıoğlu maçında alacağı 1 puan yetecek..

Kayalıoğlu lideri yenerse Süper Amatöre direk çıkacak..Kayalıoğlu ve Süleymanlı Belediyespor’un puanlarının eşitlenmesi halinde ikili averajı iyi olan Süleymanlı Belediyespor Play-Off’lara kalacak..

Grupta alınan toplu sonuçlar şöyle:

Akhisar Yıldırımspor 0-0Halitpaşa Belediyespor
Kayalıoğlu 3-1Karabulutspor
Hacırahmanlı 1-2 Gördes Güneşlispor
Saruhanlı Yılmaz 3-0 Akhisar Çağlayan

Son hafta maçları:
Sotesspor-Saruhanlı Yılmazspor
Gördes Güneşlispor-Kayalıoğlu
Karabulutspor-Akhisar Yıldırımspor
Halitpaşa Belediyespor-Süleymanlı Belediyespor
Paşaköyspor-Hacırahmanlı

somada spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN