Soma 50 Yaş Üstü İzmir’den Şen Döndü

Soma 50 Yaş Üstü İzmir’den Şen Döndü

Ege Master (EMF) 50+ Masterler futbol ligi 7. hafta karşılaşmasın da Gaziemir Masterler ile deplasmanda karşılaşan Soma 50+ Masterler,  üstün oynadığını futbolunu skora yansıtarak karşılaşmadan 5-2 galip ayrıldı.

Soma Masterler, İzmir-Gaziemir Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk yarıyı Seyit Çetinkaya ve Mehmet Gürbüz‘ün golleriyle 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya da etkili başlayan Soma ekibi, Seyit Çetinkaya, Celâl Demirel ve Ahmet Koyun‘un golleriyle karşılaşmadan 5-2 galip ayrıldı. Foto-Haber: Şahin Sayar

Bunlarda İlginizi Çekebilir;

Saruhanlı Master, Somadan Güle Oynaya Ayrıldı
Saruhanlı 50+ Master Maçı Ertelendi
+50 İzmir’den Puanla Döndü
Soma 50+ Masterler 2 Farklı Galibiyeti Koruyamadı
Soma 50+ Masterler 2-1 İzmir 50+ Master
+50 Veteran Ligi Başlıyor
Soma 50+ Masterler Isınma Turlarında
Zaferspor’lu Bayanlar ve Soma 50+Master Hazırlık Maçı Oynadı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN