Zaferspor’lu Bayanlar ve Soma Masterler Hazırlık Maçı Oynadı

Zaferspor’lu Bayanlar ve Soma Masterler Hazırlık Maçı Oynadı

TFF 2.Lig Bayanlar Ligi takımlarından Soma Zaferspor ile, Ege Masterler +50 Yaş grubu takımlarından Soma Master takımı hazırlık maçı oynadı.

Bayanlar 2.Lig sezonu için çalışmalarını sürdüren Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı ile, Ege Masterler +50 Yaş Ligi’ne hazırlanan Soma Masterler +50 Yaş Grubu Takımı  hazırlık karşılaşması oynadı.

Karşılaşmaya ait görseller cevsam Instagram sayfamıza yüklenecektir.

SEYİTZAFERSPOR BAYAN FUTBOL TAKIMI

TFF Soma Belediyesi Tesislerinde saat 14:00’de oynanan hazırlık maçı, oldukça çekişmeli ve maçı az sayıda takip eden futbolseverler içinde bir hayli keyifli geçti.

Toplam 12 golün atıldığı karşılaşmayı Soma Master +50 yaş takımı 8-4 kazandı.

Zevkli ve bir o kadar çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı Soma Master +50 yaş grubundan Hakan Durur (2) ve Uğur Geren, Soma Zaferspor’dan ise Sudenil Gündüz, Şevval Üstünsoy ve Selis Demircinin karşılıklı golleriyle 3-3 sona erdi.



İkinci yarıda Seyit Çetinkaya faktörü, Soma Master +50 takımına faklı galibiyeti getirdi.

Uğur Geren ve Cenk Önder’le iki farklı üstünlük yakalayan Masterler, durumu 5-3’e getirdi.
Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, Esmanur Çayıroğlu’nun golüyle farkı bire indirse de; yıllar öncesinde olduğu gibi yine sahneye Seyit Çetinkaya çıktı. Tecrübeli oyuncu bir birinden güzel 3 gole imza attı ve karşılaşma 8-4 Soma Masterler +50 takımının üstünlüğü ile noktalandı.



Melih Yavaş, ”Yeni Takımız’

Soma Masterlerin bir diğer tecrübeli oyuncularından Melih Yavaş, karşılaşma sonrası şunları söyledi:

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN