+50 Soma Veteranlar 2-1 İzmir Veteranlar

+50 Soma Veteranlar 2-1 İzmir Veteranlar

İki grupta 14 takımın mücadele ettiği Ege Master (EMF) 50+ Veteranlar futbol ligine ikinci hafta karşılaşmalarıyla devam edildi.

B-grubunda yer alan ve ilk haftayı bay geçen +50 Soma Veteranlar takımı, ilk maçında Gaziemir Veteranları 2-1 mağlup eden İzmirspor Veteranlar ile karşılaştı.

Linyit Stadında saat 13:00’de oynanan karşılaşmada ilk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Soma Veteranlar, güçlü rakiplerini ikinci yarıda Cenk Önder ve Seyit Çetinkaya‘nın golleriyle 2-1 mağlup etti.

HALİM KAYNAK

Halim Kaynak İnanılmaz Oynadı

Yıllarca Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında başarılı maçlar oynayan ancak pandemi dolayısıyla futboldan bir hayli uzak kalan Soma Veteranların kalecisi Halim Kaynak,  yeşil sahalara Soma Veteranlar formasıyla müthiş dönüş yaptı..
Soma Veteranların başarılı kalecisi Halim Kaynak, İzmirspor Veteranlar karşısında gösterdiği performansla bir kez daha Kaymakamlık futbol turnuvasında oynadığı başarılı maçları gözler önüne serdi..

Ligde ilk maçından 3 puanla ayrılan +50 Soma Veteranlar, gruptaki ikinci maçını 15 gün sonra Manisa 1965 Veteranlar takımı ile deplasmanda oynayacak.

Tüm Master ve Veteran maçların haberlerini görmek için buraya tıklayınız!

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN