Bu Kadrodan 2 Oyuncu Takımdan Ayrıldı

Bu Kadrodan 2 Oyuncu Takımdan Ayrıldı

Ege Masterler Federasyonu (EMF) Liginde mücadele eden Soma Masterler’de iki önemli oyuncu takımdan ayrıldı.

8 Sezondur Ege Masterler Ligi’nde başarıyla mücadele eden Soma Masterler’de, ara transferin son gününde iki oyuncu takımdan ayrıldı..



Yücel ve Hüseyin Sedat Altayspor Masterler'de

Yücel ve Hüseyin Sedat Altayspor Masterler’de

Oynadıkları başarılı futbollarıyla Soma Masterlere artı değer katan Yücel Durali ve Hüseyin Turan, bu sezon kurulan ve yapılanma içerisinde olan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Ege Bölgesi Ligi’nde mücadele eden Sedat Altayspor Masterlere transfer oldu. Gerçekleşen transferlerle neden takımdan ayrıldıklarıyla ilgili gelişmeler ilerleyen zamanda kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN