Saruhanlı Master, Somadan Güle Oynaya Ayrıldı

Saruhanlı  Master, Somadan Güle Oynaya Ayrıldı

Ege Masterler Federasyonu 5.hafta erteleme maçında, Soma 50+ Master,  Saruhanlı 50+ Masterlere kendi sahasında farklı mağlup oldu.

Soma 50+ Master, Ege Master 50+ (EMF) futbol ligi beşinci haftasında Soma  Master ile Saruhanlı  Master arasında Linyit Stadı’nda oynanması gereken karşılaşma hakemlerin maça gelememesi yüzenden ertelenmişti.

26 Aralık 2021’de oynanması gereken beşinci hafta maçı bugün ”15 Ocak 2022” oynandı ve karşılaşmayı misafir ekip  Saruhanlı 50+ Masterler 3-0 kazandı.



Hakan Küçükturan Tolga Yorulmaz Özgür Daşdelen

Linyit Stadı’nda oynanan ve Hakan Küçükturan, E.Tolga Yorulmaz, Özgür Daşdelen hakem triosunun yönettiği maçta, geçtiğimiz salı günü trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Saygı duruşunun ardından karşılaşmaya etkili başlayan Saruhanlı 50+ Master  5.dakikada  Niyazi Demirezen‘in golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.



SARUHANLI 50+ MASTER

Oyun üstünlüğünü elinde bulunduran misafir ekipte, ikinci yarının 38.dakikasında ilk golün sahibi Niyazi Demirezen bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 2-0 yaptı. 43.dakikada Melih Bingöl‘ün müthiş golüyle farkı üçe çıkaran Saruhanlı 50+ Master, korkarak geldiği Soma deplasmanından 3 puanı üç golle alarak güle oynaya Saruhanlıya döndü.

Bu sonuçla puanını 10’a çıkaran Saruhanlı 50+ Master, ligde geride kalan 5 hafta sonunda 13 puana sahip lider Bornovagücü +50 Master’in ardından ikinci sıraya yerleşti.

SOMA 50+ MASTER

Saruhanlı 50+ Master karşısında sahada istediklerini uygulayamayan ve neticesinde rakibine farklı mağlup olarak sekiz puanda kalan Soma 50+ Masterler ise, dördüncü sıraya geriledi.

NOT:Karşılaşmaya ait 150 adet foto ilerleyen saatlerde ”Foto Galeri” ve Facebook sosyal medya adresimiz olan ”somadaspor” da yayınlanacaktır.



Soma 50+Master 0-3 Saruhanlı 50+Master

STAD: Soma / Linyit
HAKEMLER:Hakan Küçükturan-E.Tolga Yorulmaz-Özgür Daşdelen
SOMA 50+ MASTER:Halim-Mustafa-Ahmet-Reha-Hasan-Mehmet-Cenk-Remzi-Muzaffer-Uğur-Celal
YEDEKLER:Orhan, A.Meriç, Harun, Şahin, Ayhan
ANTRENÖR:Ayhan Demir

SARUHANLI 50+ MASTER:Mehmet-Recep-Niyazi-Turgut-Ayhan-Melih-Mustafa-İbrahim-Yıldıray-Ömer-A.İhsan
YEDEKLER:Aşkın, Bekir
ANTRENÖR:Mustafa Kılınç
GOLLER:Niyazi Demirezen (2), Melih Bingöl (Saruhanlı 50+ Master)

Bunlarda İlginizi Çekebilir;

Saruhanlı 50+ Master Maçı Ertelendi
+50 İzmir’den Puanla Döndü
Soma 50+ Masterler 2 Farklı Galibiyeti Koruyamadı
Soma 50+ Masterler 2-1 İzmir 50+ Master
+50 Veteran Ligi Başlıyor
Soma 50+ Masterler Isınma Turlarında
Zaferspor’lu Bayanlar ve Soma 50+Master Hazırlık Maçı Oynadı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN