Oğuz Akyüz, Erzincan-Tarsus Maçında

Oğuz Akyüz, Erzincan-Tarsus Maçında

Soma’lı B-Klasman yardımcı hakemimiz Oğuz Akyüz, 2.Lig Beyaz Grup 21.hafta maçında Anagold 24 Erzincanspor ile Tarsus İdmanyurduspor arasında oynanacak karşılaşmada 1. yardımcı hakem olarak bayrak sallayacak.

22 Ocak Cumartesi günü Erzincan Müstakil Atletizm Sahasında oynanacak Anagold 24 Erzincanspor-Tarsus İdmanyurduspor maçı saat 13:00’de başlayacak. Zorluk derecesi yüksek maçta orta hakem Veli Karakaya‘nın 1.yardımcısı hakemi olarak sahaya çıkacak Oğuz Akyüz hocamıza ve triosuna başarılar dileriz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Hikmet BOZ

    Damadım oğuz AKYÜZ e. Hakem arkadaşlarına Başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun …….

YORUM YAZIN