Aydın, Uzatmada Attığımız Golün Mutluluğunu Yaşıyoruz

Aydın, Uzatmada Attığımız Golün Mutluluğunu Yaşıyoruz

Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, Diyarbekirspor maçında 90+6’da attıkları golün tarif edilmez mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Mustafa Aydın, Diyarbekirspor maçının ardından bloğumuza yaptığı açıklamada, ” Diyarbekirspor maçında 90+6’da attığımız golün tarif edilmez mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutluyorum.” dedi.

‘’Zorlu bir rakibe karşı uzun bir aradan sonra ilk kez kendi sahamızda oynadık. Sabırlı ve vazgeçmeyen oyunumuzun karşılığını son dakikalarda bulduğumuz golle sevince dönüştü.’’ diyen Aydın, ” Rakibimize pozisyon vermeden maçı tamamladık. Kaza golü yedik bu da futbolun içerisinde var. Yeni transferlerimizin uyumu arttıkça daha entegre bir takım haline geleceğiz.” kaydetti.

SOMASPOR KULÜP BAŞKANI MUSTAFA AYDIN DİYARBEKİRSPOR AÇIKLAMA

Aydın, başarılarıyla devamlı spor kamuoyunu meşgul eden Somaspor için şu değerlendirmede bulundu:

Somaspor artık futbol endüstrisinin bir parçası haline gelmiştir. Diyarbekirspor müsabakamızı süper lig takımlarının gözlemcileri takip etti. Şehrimiz ve kulübümüz adına önemli bir kazanımdır. Somaspor sezona başlarken daima yukarıyı hedefleyen olduğu yerden bir üstünü zorlayan üreten, yetiştiren, yarışan bir kulüp haline gelmesi idi, hamd olsun bunu başardık. Şimdi sorumluluğumuz daha da arttı, olduğumuz yerde sürekli ve istikrarlı başarıyı kalıcı hale getirip yine bir üste çıkmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu amaçla ligde mücadele etmeye devam edeceğiz. Şehir ve takım olarak bunun mücadelesini hep beraber vereceğiz. Kader bizi nereye götürürse oraya kadar gideceğiz.’’

İmbat Madencilik ve Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız

Somaspor’a maddi-manevi desteklerini esirgemeyenlere de değinen başkan Aydın:

‘’Tüm bunların yanında dev bütçeli takımlara karşı oldukça mütevazi bir bütçeyle mücadele ediyoruz. Sponsorluk ve reklam alanında daha fazla desteklenmeyi bu takım bu şehir fazlası ile hak ediyor. Diyarbekirspor maçımıza gelerek tribün de bizimle aynı heyecanı yaşayan, her daim Somaspor’a en büyük katkıyı veren ana sponsorumuz İmbat Madencilik ve Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız bey’e şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olsun var olsun.’’

Taraftarları unutmadı

Taraftarları unutmadı

‘’Taraftar takımın çok büyük bir parçasıdır’’ diyen Aydın, ‘’Geçmiş maçlara oranla tribünlere daha fazla gelerek takımımıza destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Bu zorlu lig yarışında daha fazla sayı ile desteklerini bekliyoruz. Diyarbekirspor galibiyetimiz tüm camiaya armağan olsun.’’dedi.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor Diyarbekirspor Maç Fotoları
Somaspor’u Kesin Favori Olarak Görüyordum
Somaspor 2-1 Diyarbekirspor
Diyabekirspor Maç Önü
Somaspor-Diyarbekirspor Maçını Batuhan Kolak Yönetecek
Diyarbekirspor 3-1 Somaspor
Diyarbekirspor Maç Önü
Basatemür, Hedefimiz Bu Ligin En İyisi Olmak
Diyarbekirspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Başladı
Somaspor ve 3.Lig’in Fethi..
Soma’da, Diyarbekirspor Galibiyet Sevinci
Diyarbekirspor 1-2 Somaspor
Somaspor’da, Diyarbekirspor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı
Diyarbekirspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Sürüyor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Niyazi Çoban

    Başkanım inşallah mutluluğu ve zafer sarhoşluğuna kapılmaz. Takım forvet diye bağırıyor. En acilinden bir golcü almalıyız

YORUM YAZIN