Basatemür, Hedefimiz Bu Ligin En İyisi Olmak

Basatemür, Hedefimiz Bu Ligin En İyisi Olmak

Somaspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4’üncü haftasında 26 Eylül Pazar günü deplasmanda konuğu olacağı Diyarbekirspor’u yenerek, yükselişini sürdürmek istiyor.

Geçen haftayı evinde 3-3’lük Afjet Afyonspor beraberliği ile geride bırakan Somaspor, hafta sonu oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını bugün saat 11:00’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Yolculuk Bu Akşam

Diyarbakır’a yolculuk uçak saatinin 20:30’da oluşundan dolayı bu akşam (Cuma) gerçekleşecek. Siyah-beyazlılar, Soma ayağının son antrenmanını bugün sat 11:00’de TFF Tesislerinde yapıp öğleden sonra karayolu ile İzmir Adnan Menderes havalimanına hareket edecek.

Takımın teknik direktörü Burhanettin Basatemür, ‘’Bizim hedefimiz bu ligin en iyisi olmak’’

Zorlu karşılaşma öncesi bloğumuza açıklama yapan başarılı teknik adam, Diyarbakırspor ile zor ve önemli bir maç oynayacaklarını ve bu zor maçtan puanlarla ayrılacaklarını söyledi.

Grupta üst düzey takımların olduğunu ve hiçbir maçın kolay geçmeyeceğinin altını çizen Basatemür,

‘’Hep söyledim gruptaki tüm maçlarımız zorlu geçecek. Kolay hiç bir maç yok, tüm maçlar birbirinden zor.. Diyarbekirspor sezona çok büyük transfer ve harcama yaparak başladı. Ancak geride kalan maçlar istediği gibi gitmeyince antrenör değişikliğine gitti. Yeni bir antrenörle çıkacaklar bizim maça. Ancak bu şartların hiç biri, bizim için olumlu olumsuz bahane değil.”

Bizim bir amacımız, bir hedefimiz var.

”Bizim hedefimiz bu ligin en iyisi olmak. Yaptığımız işi en iyi şekilde yapmak. Her maça aynı duyguyla çıkıyoruz. Yine bu maçta da yapabileceklerimizin en iyisini yaparak sahadan puanlarla ayrılmak istiyoruz. Eğer işin en iyisini yaptığımızda, skor olarak ta istediğimiz sonucu alıp döneceğimizi düşünüyorum.”

Gece Maçı Oynayacağız

”Gece maçı oynayacağız. O yüzden dünkü antrenmanımızı oyuncularımızın uyum sağlaması adına maçın oynanacağı saatte yani akşam saatlerinde yaptık. Taraftarların önünde, güzel bir stad’da maç oynayacağız. İnşallah oradan da galibiyetle Soma’ya dönmek istiyoruz. Bütün amacımız içeride olsun dışarıda olsun galip gelebilmek. Bütün çabamız ve gayretimiz bu yönde olacak. inşallah da öyle olur.’’

Sakat ve Cezalı Oyuncu Yok

“Zorlu maç öncesinde cezalı ve sakat oyuncumuz yok. Onur Ulaş’da aramıza katıldı. Buda hem bizim için hem de Onur için çok sevindirici bir haber. Onunda takım üzerinde yarattığı pozitif moral var. Takıma dönmesinden dolayı çok mutluyuz. İnşallah galibiyet alırsak Onur’a armağan edeceğiz” dedi.

Zorlu Maç Öncesinde

Ligde 3 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puanda tamamlayan siyah-beyazlılar, puan cetvelinde 6.sırada yer aldı.
Güneydoğu Anadolu temsilcisi Diyarbekirspor ise 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 15.sırada yer aldı.

Bağlantılı Haberler;

Diyarbekirspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Başladı
Somaspor ve 3.Lig’in Fethi..
Soma’da, Diyarbekirspor Galibiyet Sevinci
Diyarbekirspor 1-2 Somaspor
Somaspor’da, Diyarbekirspor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı
Diyarbekirspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Sürüyor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN