Somaspor-Diyarbekirspor Maç Önü

Somaspor-Diyarbekirspor Maç Önü

TFF 2. Lig Kırmızı grupta ikinci yarıya deplasmanda 3-1’lik Niğde Anadolu FK galibiyeti ile başlayan Somaspor, 21.hafta Adıyamanspor FK, 22.hafta ise Afjet Afyonspor ile oynayacağı maçlar hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

Havaların bir nebze yumuşamasının ardından heyecan bu hafta sonu kaldığı yerden devam edecek.

Ligde son üç maçından galibiyetle ayrılan Somaspor, ligin 23. haftasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele yarın (30.01.2022) 13:00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak.

SOMASPOR PUAN DURUMU 22 HAFTA

Teknik direktör Burhanettin Basatemür nezaretinde geride kalan 20 haftada 10 galibiyet 5 beraberlik 5 mağlubiyetle ligde bir maç eksiği ile 7. sırada yer alan Somaspor, Diyarbekirspor karşısına da mutlak üç puan parolası ile çıkacak. Hafta içi hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan siyah-beyazlılarda eksik oyuncu bulunmuyor.

Bizim maç öncesi Kırkağaç’lı teknik adam İbrahim Cezayir‘le anlaşan rakip Diyarbekirspor ise, 21 maçta 7 galibiyet 4 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 13.sırada yer aldı.  Güneydoğu Anadolu takımının hedefi ise yeni teknik adamı İbrahim Cezayir ile hem üç puan almak hem de Somaspor’un 31 maçlık iç saha yenilgisine son vermek.

İlk maçı Diyarbekirspor kazandı

Ligin 4.haftasında deplasmanda oynanan karşılaşmada Siyah-beyazlı ekibimiz Somaspor, sahada 83.dakika 10 kişi mücadele eden Diyarbekirspor’a 3-1 mağlup oldu. (Maçın geniş detaylarına buradan, iki takımla ilgili tüm haberlere ise hemen aşağıda yer alan ‘’Bağlantılı Haberler” kısmından bakabilirsiniz!.

SOMASPOR DİYARBEKİRSPOR MAÇININ HAKEMİ BATUHAN KOLAK

Maçı Batuhan Kolak yönetecek.

30 Ocak Pazar günü saat 13:00’de Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Somaspor-Diyarbekirspor maçını Antalya bölgesi hakemlerinden Batuhan Kolak yönetecek. Kolak’ın yardımcılıklarını Abdülhamit SöylerKadir Akıllı ve dördüncü hakem Yusuf Alper Abalı yapacak.

4 Oyuncumuz kart sınırında

4 Oyuncumuz kart sınırında

Diyarbekirspor ile evimizde oynayacağımız karşılaşma öncesinde 4 oyuncumuz sarı kart sınırında bulunuyor. Özcan AydınTunay MeralYılmaz Ceylan ve Onur Ulaş, bu karşılaşmada kart görmeleri halinde 24. hafta deplasmanda oynayacağımız Ergene Velimeşespor maçında cezalı duruma düşecekler..



Basatemür, Diyarbekirspor Maçı Öncesi Konuştu

Basatemür, Diyarbekirspor maçı öncesi konuştu

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, Diyarbekirspor ile oynayacağımız maç öncesinde konuştu.
Konuşmasına “lig’de her maçın ayrı bir zorluğu var” diyerek başlayan başarılı teknik adam, “Galibiyet ile başladığımız ligin ikinci yarısında, son iki maçımız hava şartlarından dolayı iptal edildi. Şimdi Pazar günü Diyarbekirspor ile kendi sahamızda oynayacağız. Ligde her maçın ayrı bir zorluğu var. Önemli olan bizim kendi durumumuz. Yani bizim sahada neler yapacağımız. Tamamen buna konsantre olmuş durumdayız. Çünkü sonucu belirleyecek olan en önemli şey bu. İyi bir oyun ve iyi bir galibiyet almak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız.”

“Dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz”

“Sakat yada cezalı oyuncumuz yok. Artık dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Hep beraber güzel sevinç yaşadığımız bir maç olur inşallah” diye konuştu.

Erteleme maçının tarihi belli oldu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 21. haftasında 22 Ocak tarihinde Soma Atatürk Stadı’nda oynanması  gereken Somaspor-Adıyaman FK karşılaşması elverişsiz hava koşulları kaynaklı ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. TFF ertelen bu maçı 9 Şubat Çarşamba günü saat 13:00’de Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olmasını onayladı.

Ergene Velimeşespor maçı Cumartesi

Ayrıca 24.hafta Ergene Velimeşespor ile 6 Şubat’ta oynanması planlanan karşılaşma 5 Şubat Cumartesi gününe alındı. Afyonspor maçıyla ilgili ise henüz bir bilgi elimize ulaşmadı.

SOMADASPOR23.Hafta Maçları:

Somaspor-Diyarbekir Spor
Çorum Fk-Turgutluspor
Bodrumspor-Sakaryaspor
1461 Trabzon-Adıyamanspor
Ankaraspor-Afjet Afyonspor
Sarıyer-Serik Belediyespor
İnegölspor-Niğde Anadolu Fk
Van Spor-Ergene Velimeşe Spor
Bayburt Özel İdare Spor-Kahramanmaraşspor
Sivas Belediye Spor-Etimesgut Belediyespor

Bağlantılı Haberler;

Somaspor-Diyarbekirspor Maçını Batuhan Kolak Yönetecek
Diyarbekirspor 3-1 Somaspor
Diyarbekirspor Maç Önü
Basatemür, Hedefimiz Bu Ligin En İyisi Olmak
Diyarbekirspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Başladı
Somaspor ve 3.Lig’in Fethi..
Soma’da, Diyarbekirspor Galibiyet Sevinci
Diyarbekirspor 1-2 Somaspor
Somaspor’da, Diyarbekirspor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı
Diyarbekirspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Sürüyor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN