Futbolda Bazen Nasipli Olduğumuz Anlar Olacaktır

Futbolda Bazen Nasipli Olduğumuz Anlar Olacaktır

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, 2-1‘lik Diyarbekirspor galibiyetiyle hedeflerine doğru iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Melih Şencan’ın golleriyle 2-1 mağlup ettikleri Diyarbekirspor maçından sonra açıklamalarda bulundu. ”Rakibin ligde bulunduğu konum gereği puan kaybına tahammülü olmayacağı ve bu anlamda da maçın zor geçeceğini düşünüyorduk” diyen Basatemür:

Burhanettin Basatemür Somaspor teknik direktörü

‘’İkinci yarılar her zaman daha zor geçer. Bu tüm takımlar için geçerli. Çünkü düşme ve play-off iddiası maçları daha zorlu hale getiriyor. Diyarbekirspor maçı da çok zor oldu, yani beklenildiği gibi. Öne geçtikten sonra yediğimiz gol içeriye berabere girmemize neden oldu. Futbolda hata her zaman olur, olmaya da devam edecek. İnşallah bundan en az etkilenen takım biz oluruz. Önemli olan devam edebilmek. Tüm oyuncularımızı kutluyorum.’’dedi

Futbolda bazen böyle nasipli olduğumuz anlar olacaktır

Futbolda bazen böyle nasipli olduğumuz anlar olacaktır.

Oyunun uzatma bölümünde Melih Şencan hamlesi ile galibiyet golü bulduklarını dile getiren Basatemür: ‘’Bitiş düdüğüne kadar hep maçın içinde ve kazanmak isteyen taraftık. Kadro yapısı itibariyle yapabileceğimiz hamleler sınırlıydı. Son bölümde Melih Şencan’ı forvet bölgesine aldık ve gölü de öyle bulduk. Futbolda bazen böyle nasipli olduğumuz anlar olacaktır. Tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Maç boyunca takımlarına verdikleri destekten dolayı. İnşallah artarak devam eder sayımız.’’diye konuştu.



Gözyaşları gözlerden kaçmadı

Gözyaşlarını saklamaya çalıştı!

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, son saniyede gelen Diyarbekirspor galibiyeti sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı. Başarılı teknik adam karşılaşmanın hakeminin bitiş düdüğüyle beraber göz yaşlarını montuyla saklaması gözlerden kaçmadı.



Bağlantılı Haberler;

Aydın, Uzatmada Attığımız Golün Mutluluğunu Yaşıyoruz
Somaspor Diyarbekirspor Maç Fotoları
Somaspor’u Kesin Favori Olarak Görüyordum
Somaspor 2-1 Diyarbekirspor
Diyabekirspor Maç Önü
Somaspor-Diyarbekirspor Maçını Batuhan Kolak Yönetecek
Diyarbekirspor 3-1 Somaspor
Diyarbekirspor Maç Önü
Basatemür, Hedefimiz Bu Ligin En İyisi Olmak
Diyarbekirspor Maçını Yalçın Taşkınfurat Yönetecek.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Başladı
Somaspor ve 3.Lig’in Fethi..
Soma’da, Diyarbekirspor Galibiyet Sevinci
Diyarbekirspor 1-2 Somaspor
Somaspor’da, Diyarbekirspor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı
Diyarbekirspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Sürüyor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN