Somaspor’da, Diyarbekirspor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı

Somaspor’da, Diyarbekirspor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı

TFF 3.Lig 3.Grup 12.hafta yarın (pazar) deplasmanda Diyarbekirspor ile karşılaşacak Somaspor, bugün yaptığı son antrenmanla zorlu geçmesi beklenen karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

 

Bu sabah (c.tesi) Diyarbakır Stadında Teknik Direktör Burhanettin Basatemür ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde yapılan antrenmana sakat olan Mehmet Bağlı ve Erkul Küçük‘ün dışında kadroda olan tüm oyuncular katıldı. Toplam 50 dakika süren antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 2 grup halinde yapılan 5×2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenman çıkış koşuları ile sona erdi.
Ter antrenmanın ardından siyah-beyazlı ekibimiz kamp yaptığı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.

DİYABEKİRSPOR SOMASPOR HAZIRLIKLAR
Basatemür, ”Zorlu 90 Dakika Oynayacağız”

Antrenman sonrası açıklama yapan Somaspor’un başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, Diyarbekirspor ile zorluk derecesi yüksek maça çıkacaklarını belirterek, rakipleri karşısında mutlaka puan veya puanlarla Soma’ya döneceklerini söyledi.

Basatemür, ”Diyarbekirspor ile çok zor geçecek bir maç oynayacağız. Ligin en iyi kadrolarından birine sahipler. Ancak bizim için önemli olan kendi takımımızın performansı. Biz doğru oyunumuzu oynayıp galip gelmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız.”dedi.


ÖMER KAVURKACI
Ömer’e Çok İş Düşecek

Grubun en az gol yiyen 5.kalecisi ünvanıyla zorluk derecesi yüksek maça çıkacak siyah-beyazlıların 1 numarası Ömer Kavurkacı‘ya çok iş düşecek.

Maçı Metehan Alpat Yönetecek

Diyarbekispor ile Somaspor yarın saat 13.00’de Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Adana Bölgesi Klasman Hakemi Metehan Alpat yönetecek..
Alpat’ın yardımcılıklarını ise Yasin Kılıç, Yunus Yıldız ve 4.hakem Serkan Gürbüz yapacak.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN