Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Sürüyor

Somaspor’da Diyarbekirspor Hazırlıkları Sürüyor

TFF 3.Lig 3.grup ekiplerinden Somaspor, bugün gerçekleştirdiği çift antrenmanla 18 Temmuz’da başlayacak lig için hazırlıklarını sürdürdü.

Pandemi öncesi topladığı 45 puanla 2.sırada yer alan Somaspor, sabah TFF Soma Belediye Spor Tesisleri, öğleden sonra ise Atatürk Stadı’nda olmak üzere çift antrenman gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür idaresinde gerçekleşen antrenmanlarda futbolcuların sıcak havaya rağmen oldukça istekli ve arzulu oluşları gözlerden kaçmadı.

BURHANETTİN BASATEMÜR

Basatemür, “Farklı Karar Çıkabilir”

Takımın teknik patronu Burhanettin Basatemür, TFF’nin yaptığı toplantılar sonunda halan daha liglerin nasıl oynanacağı yönünde sağlıklı ve net karar çıkmaması üzerine; “18 Temmuzda başlayacak olan maçların hazırlıklarına günde çift antrenmanlarla devam ediyoruz. Ancak yarın (salı) yeni bir toplantı var ve oradan farklı bir karar çıkabilir. Ekip olarak biz her şeye hazırız” dedi.

Somaspor ligin 29. haftasında evinde Diyarbekirspor ile karşılaşacak.

Ligin ilk devresinde deplasmanda oynanan karşılaşmayı Somaspor, 28.dakikada Hayri Mert Yomralıoğlu ve 62.dakikada Muammer Atalay‘ın golüyle 2-1 kazanmıştı. Detaylara buradan bakabilirsiniz.  TFF’nin vereceği nihai oynanması yönündeki kararı sonrasında karşılaşma18 Temmuz Cumartesi günü  Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN