Bakır GB 6-2 Gölmarmaraspor

Bakır GB 6-2 Gölmarmaraspor

Manisa 1.Amatör Küme C-Grubu ilk yarının 6.haftasında 4 puanla 5.sırada yer alan Bakır Gençlerbirliği ile, 9 puan ve averajla 3.sırada yer alan Gölmarmaraspor karşı karşıya geldi. 8 Golün atıldığı karşılaşmayı ev sahibi ekip Bakır Gençlerbirliği 6-2 kazandı.

Bakır sahasında oynanan karşılaşmayı A.Yiğit Doktaş K.Berkay Kahveci Nusretcan Kırmızıbaş hakem üçlüsü yönetti.

Geçtiğimiz haftalarda iyi oyununa rağmen sonucu sahaya yansıtmayan Bakır Gençlerbirliği bu hafta olmazsa olmaz maçına çıktı. Gölmarmaraspor’u evinde konuk eden Bakır Gençlerbirliği, maçın başından sonuna kadar üstün götürdüğü maçı, Muhammed Bahaddin (3) Erdem Ocak, Ahmet Yaprak ve Velat Aslan’ın golleriyle 6-2 mağlup etti.

Bakır Gençlerbirliği 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile 7 puan toplayarak play-off için ümitlendi. Doğan Gülşen’in talebeleri, ilk yarının son maçını Turgutalp Gençlikspor ile Soma Linyit Stadında oynayacak..9 puanda kalan Gölmarmaraspor, ilk yarının son maçını Bay geçecek..



Gülşen, Çıkış Maçını Geçtik”

Bakır Gençlerbirliği’nin başarılı teknik adamı Doğan Gülşen, maç sonu yaptığı değerlendirmede; ”Geçen haftalarda şanssızlık yakamızı bir türlü bırakmadı. Bu maçı çıkış maçı olarak gördük, iyi hazırlandık ve sonuca yansıttık. Bu maçla birlikte ilk iki içerisinde bizde var olduğumuzu gösterdik. İyi takımız, çok iyi oyunculardan kurulu takımımız var sadece erken havaya girip istediğimiz sonuçları iyi oynadığımız halde alamıyorduk. Artık takım olarak oturduk, uyum sorunu yaşadığımız maçlar vardı bunu yavaş yavaş çözdük bundan sonraki maçları bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

6.Hafta Toplu Sonuçlar:

Bakır Gb 6-2 Gölmarmaraspor
Süleymanlı Kayalıoğlu (0-1’ken yarıda kaldı)
Mecidiyeköy Tarımspor 1-0 Turgutalp Gençlik
Akhisar Sanayi Bay

7.Hafta Maçları:

Akhisar Sanayi Süleymanlı 17.11.2019 14:00 Akhisar Kovalık
Turgutalp Gençlik Bakır Gb 17.11.2019 14:00 Soma Linyit
Kayalıoğlu Mecidiye 17.11.2019 14:00 Kayalıoğlu
Gölmarmara Bay


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN