Somaspor’lu Gençler Afyondan Eli Boş Döndü

Somaspor’lu Gençler Afyondan Eli Boş Döndü

Bölgesel Gelişim U-19 ligi 3.Grup 13.hafta maçında deplasmanda Afjet Afyonspor ile karşılaşan Somaspor rakibine farklı mağlup oldu.

Geçen haftayı evinde 1-0’lık Uşakspor galibiyeti ile moralli kapatan Somaspor U-19 takımı, 13.hafta Afyon Kocatepe Spor Kompleksinde karşılaştığı Afjet Afyonspor U19 takımına 5-1 mağlup oldu.

İlk yarıyı 3-0 geride tamamlayan Somaspor, 55.dakikada Cengizhan Akbulut’un ceza sahası dışından attığı güzel golle farkı ikiye düşürse de rakibin iki golüne daha engel olamayınca karşılaşmadan 5-1 mağlup ayrıldı.

Grupta oynanan bir diğer maçta  Turgutluspor ile Belediye Kütahyaspor karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı.

14.Hafta maçları şöyle

05.02.2022 12:00 Akhisarspor-Somaspor
Belediye Kütahyaspor-Afjet Afyonspor
Turgutluspor-Uşak Spor A.Ş

Bunlarda İlginizi Çekebilir:

İsmail Kavruk: Mutluyuz ve Umutluyuz
Somaspor 1-0 Uşakspor
Kütahyaspor 3-1 Somaspor
İsmail Kavruk Hedefimizden Vazgeçmeyeceğiz
Somaspor 1-5 Akhisarspor
Somaspor 0-5 Afyonspor
Somaspor 2-1 Belediye Kütahyaspor
Somaspor 0-6 Uşakspor
Bld. Kütahyaspor 7-4 Somaspor
Gelişim Ligleri Statüsü Yayınlandı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN