Manisa U18 Ligi Karaelmasspor 1-8 Gölmarmaraspor

Manisa U18 Ligi Karaelmasspor 1-8 Gölmarmaraspor

Manisa U18 Yerel Futbol Ligi, Manisa U18 Futbol Ligi maç sonuçları, Manisa U-18 Futbol Ligi puan durumu, Manisa U18 Futbol Ligi fikstür

Manisa U-18 Futbol Ligi’nde ilk yarının son hafta maçlarına merkez ve ilçelerde oynanan karşılaşmalarla devam edildi..

Karaelmasspor, Akhisargücü, A.Yıldırım, Gölmarmara, Acar İdman ve Karakurt Gençlik’in yer aldığı A-grubunda dört maçta üç puanla beşinci sırada yer alan 301 Soma Karaelmasspor ile, üç maçta üç puanlı Gölmarmaraspor Linyit Stadı’nda karşı karşıya geldi.



Sefa Sabancı A.Onur Limanlı Hakan İlhan

Sefa Sabancı, Ahmet Türkeş, Hakan İlhan hakem triosunun yönettiği maçta üç puana uzanan takım 8-1’lik skorla misafir ekip Gölmarmaraspor oldu. Mutlu Kertiş’in öğrencilerine üç puan getiren golleri Emirhan Türkan (4),  Arda Öztürk, Muhammed Selman, Ömer Aydın, Özkan Tan kaydetti.

Soma futboluna bir çok genç yetenek kazandıran ve zor şartlar altında ayakta kalmaya çalışan Levent Analı önderliğindeki 301 Karaelmasspor, bir çok oyuncusundan eksik olarak çıktığı Gölmarmaraspor karşısında Hızır Aktaş’ın attığı tek golle teselli buldu..

MUTLU KERTİŞ GÖLMARMARASPOR

Kertiş ve Türkan Çok Mutlu

Manisa U-18 Futbol Ligi’nde ilk yarının son hafta maçında deplasmanda 301 Karaelmasspor’u 8-1 mağlup eden Gölmarmaraspor teknik sorumlusu Mutlu Kertiş ve dört gole imza atan Emirhan Türkan, maç sonu karşılaşmayı değerlendirdi.



Kertiş, ”Oyuncuların verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirdi”

Yıllarca Gölmarmaraspor’a yetenekli oyuncular yetiştiren ve bunda da bir hayli başarılı olan takımın teknik sorumlusu Mutlu Kertiş, “Soma deplasmanında Karaelmasspor’a karşı oynadığımız üstün oyunumuzu bir birinden güzel sekiz golle süsleyerek Gölmarmara’ya üç puanla dönüyoruz. Sahada verdiğimiz görevleri harfiyen yerine getiren oyuncularımı kutluyorum.’’dedi.

Emirhan Türkan Gölmarmaraspor’u en iyi yerlere taşımak

Emirhan Türkan: “Amacımız Gölmarmaraspor’u en iyi yerlere taşımak”

Gölmarmaraspor’un Karaelmasspor’u farklı mağlup etmesinde 12′ 14′ 21′ ve 59.dakikalarda attığı dört golle büyük katkı sağlayan Emirhan Türkan ise, Maça çok iyi başladıklarını ve bunun akabinde özellikle kendisinin peş peşe attığı gollerle Karaelmasspor’un oyundan düşürdüklerini ifade etti. Emirhan Türkan, attığı bir birinden güzel  goller sonrası çok mutlu olduğunu da belirterek, amaçlarının Gölmarmaraspor’u en iyi yerlere taşımak olduğunu sözlerine ekledi.

Akhisargücü 0-3 A.Yıldırım

Haftaya girilirken 10 puanla liderlik koltuğunda oturan Akhisar Yıldırımspor ile, 9 puanlı yakın takipçisi Akhisargücü arasında Kovalık Stadında oynanan maçı 3-0 kazanan Akhisar Yıldırım devreyi 13 puanla lider kapadı.

Acar İdman 9-0 Karakurt Gençlik

Bir maç eksiği ve topladığı 7 puanla üçüncü sırada yer alan Acar İdmanyurdu, grubun son sırasında yer alan Karakurt Gençlikspor’u 9-0 mağlup ederek, zirve takibini sürdürdü.

301 Karaelmasspor 1-8 Gölmarmara

STAD: Soma / Linyit
KAKEMLER:Sefa Sabancı-A.Onur Limanlı-Hakan İlhan
KARAELMASSPOR:Salih-Burak-Arda-Alperen-Hamza-Emre-Mustafa-Efe-Mesut-Süleyman-E.Obi
YEDEKLER:Taha, Okay, Hızır, Samet, İsmail, Sebahattin, Batuhan
TEKNİK SORUMLU:Doğan Gülşen

GÖLMARMARASPOR:Rasim-Muhammed-Süleyman-Ahmethan-Özkan-Emirhan-Serkan-Emrah-Arda-Barış-Ozan
YEDEKLER:Mustafa, Ebubekir, Ö.Aydın, Ömer, Muharrem
TEKNİK SORUMLU:Mutlu Kertiş
KIRMIZI KART:dk.88(Akhisargücü)
GOLLER:dk. Emirhan Türkan (4),  Arda Öztürk, Muhammed Selman, Ömer Aydın, Özkan Tan  (Gölmarmara), Hızır Aktaş (Karaelmasspor)

5.Hafta Toplu Sonuçlar

Akhisargücü 0-3 A.Yıldırım
Karaelmas 1-8 Gölmarmara
Acar İdman 9-0 Karakurt Gençlik

5.Hafta Puan durumu ve Fikstürü görmek için buraya tıklayınız!

6.Hafta Maçları

Akhisargücü Soma 301 Karaelmas 26.01.2022 12:00 Kovalık
A.Yıldırım Karakurt Gençlik 26.01.2022 14:30 Kovalık
Acar İdman Gölmarmara 26.01.2022 13:00 Kırkağaç

Puan durumu ve Fikstür için şuraya tüm alt yapı maçları için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN