İsmail Kavruk Hedefimizden Vazgeçmeyeceğiz

İsmail Kavruk Hedefimizden Vazgeçmeyeceğiz

Bölgesel Gelişim U-19 ligi 9.hafta karşılaşmasında sahasında Akhisarspor U-19 takımına 5-1 mağlup olan Somaspor’da genç teknik adam İsmail Kavruk, maçın skorundan ziyade oynanan oyun ve mücadeleye baktıklarını söyledi.

Genç teknik adam Akhisarspor maçı sonrası bloğumuza açıklamada bulundu. ”Maç sonuçları ister istemez moralimizi bozsa da asıl hedefimizden vazgeçmeyeceğiz”diyen İsmail Kavruk, ” Öncelikle kendi evimizde kaybettiğimiz için üzgünüz. Gelişim liglerinde skordan ziyade ben takımın oynadığı oyuna, ettiği mücadeleye bakıyorum. Futbol sonuç odaklı bir oyun olsa da alt yapılarda, gelişim liglerinde öncelik “iyi bir insan iyi bir sporcu” yetiştirmeye çalışıyoruz. Daha sonra antrenmanlarda çalıştıklarımızı sahaya yansıtabiliyor muyuz? Birbirimiz için mücadele ediyor muyuz? Bizim için bu konular daha da önemli.”dedi.

Somasporumuzun 2. Lig de Olması Çocuklarımız İçin Büyük Şans

Somasporumuzun 2. Lig de olması bütün çocuklarımız için büyük bir şans olduğunu dile getiren Kavruk, ”Öncelikle çocuklarımıza bu şansı bu değeri aşılamamız gerekiyor. Alt gruplardaki bütün çalışmalarımıza takıma bir kişiyi daha vermek, orada bir kişiyi daha kalıcı hale getirmek içindir. Maç sonuçları ister istemez moralimizi bozsa da asıl hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Her antrenman, her maç çocuklar için bir tecrübe olacaktır. Hatalarımızdan ders çıkararak asıl hedefimize ulaşmak istiyoruz.. Futbol göreceli bir oyun herkesin düşüncesi aynı olmayabilir. Benim gibi düşünen bana yardımcı olan yanımda olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum”dedi.

Bunlarda İlginizi Çekebilir:

Somaspor 1-5 Akhisarspor
Somaspor 0-5 Afyonspor
Somaspor 2-1 Belediye Kütahyaspor
Somaspor 0-6 Uşakspor
Bld. Kütahyaspor 7-4 Somaspor
Gelişim Ligleri Statüsü Yayınlandı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN