İsmail Kavruk: Mutluyuz ve Umutluyuz

İsmail Kavruk: Mutluyuz ve Umutluyuz

İsmail Kavruk, Uşakspor U19 takımı karşısında aldıkları galibiyetin ardından oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

U-19 Bölgesel Gelişim Ligi 3.Grup 12. haftasında, Uşakspor’u evinde 1-0 mağlup eden Somaspor U-19 takımı antrenörü İsmail Kavruk, maçın ardından açıklamalarda bulundu.



İSMAİL KAVRUK SOMASPOR U 19 TAKIM ANTRENÖRÜ

Bloğumuza konuşan İsmail Kavruk “Bugün sahaya çıkarken çocuklardan istediğim 1. dakikadan maçın bitiş düdüğüne kadar oyunu ve mücadeleyi bırakmamaktı. Her geçen gün hem takım hem bireysel performansın arttığı, iyi oyun ve iyi mücadeleyi sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki haftalarda daha da üstüne koyarsak “Asıl Hedefimize Bir Adım Daha Yaklaşmış Olacağız” özellikle ilk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik oyun daha rahat daha keyifli olabilirdi ama yine resmin diğer tarafından bakarsak kaçırdığımız pozisyonlar bizi takım olarak son dakikaya kadar en üst seviye de mücadele etmemizi sağladı ve son dakikada olsa galibiyet golünü attığımız için mutluyuz.. Çocuklarımın hepsini kutluyorum. Her gün her hafta daha iyi olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Mutluyuz ve Umutluyuz.’’dedi. Maçın özelindeki resimlere buradan bakabilirsiniz!

Bunlarda İlginizi Çekebilir:

Somaspor 1-0 Uşakspor
Kütahyaspor 3-1 Somaspor
İsmail Kavruk Hedefimizden Vazgeçmeyeceğiz
Somaspor 1-5 Akhisarspor
Somaspor 0-5 Afyonspor
Somaspor 2-1 Belediye Kütahyaspor
Somaspor 0-6 Uşakspor
Bld. Kütahyaspor 7-4 Somaspor
Gelişim Ligleri Statüsü Yayınlandı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN