Zaferspor İlk Hafta Bursa Deplasmanında

Zaferspor İlk Hafta Bursa Deplasmanında

Kadınlar 2. Ligi’nde 2021-2022 sezonunun fikstür ve yükselme play-off müsabakaları grup eşleşme kuraları TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çekildi.

Kadınlar 2. Ligi bu sezon 4 farklı grupta 26 takımın katılımı ile düzenlenecek. Karşılaşmalar 6 Şubat 2022 tarihinde başlayacak. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak normal sezon 23 Nisan 2022 tarihinde sona erecek.

Kadınlar 2. Ligi’nde A ve B grupları 6’şar, C ve D grupları 7’şer takımdan oluşacak. Normal sezon sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan toplam 8 takım 2022 – 2023 sezonunda Kadınlar 1. Ligi’nde yer almaya hak kazanacak. Gruplarında 3.ve 4. sırayı alan takımlar arasında play-off müsabakaları yapılacak ve bu maçlar sonunda 2 takım daha 2022 – 2023 sezonunda Kadınlar 1. Ligi’nde yer alma hakkını elde edecek.



Yükselme play-off müsabakaları eşleşmeler dahilinde tek merkezde tarafsız sahada oynanacak. Kura çekimi sonucuna göre normal sezonun ardından yükselme play-off müsabakaları şu eşleşmelere göre oynanacak:

•Grup C & Grup D Play-Off
•Yarı Final 1: C Grup 3.sü – D Grup 4.sü
•Yarı Final 2: D Grup 3.sü – C Grup 4.sü
•Final: Yarı Final 1 Galibi – Yarı Final 2 Galibi
•Grup A & Grup B Play-Off
•Yarı Final 1: A Grup 3.sü – B Grup 4.sü
•Yarı Final 2: B Grup 3.sü – A Grup 4.sü
•Final: Yarı Final 1 Galibi – Yarı Final 2 Galibi

Kadınlar 2. Ligi’nde geçerli bir mazeret olmaksızın ligden çekilen, müsabakalara çıkmayan ve müsabakalara çıkmadığı için AFDK kararı ile bir alt lige düşme cezası alan takımlar hariç ligden düşme uygulaması yapılmayacak. KAYNAK:TFF

Zaferspor'un Hedefi Birinci Lig

Zaferspor ilk maçını Soğanlıspor ile oynayacak

İdman Yurdu (Afyon), Soğanlı Spor(Bursa),İdman Yurdu (Konya), Metropol Spor (Ankara), Horozkent Spor (Denizli) ve 7 Eylül Gençlik Spor (Aydın) ile C-Grubunda mücadele edecek olan Soma Zafer Spor, çekilen fikstür sonucu ilk maçını Bursa temsilcisi Soğanlıspor ile deplasmanda oynayacak. Karşılaşma 5 Şubat Cumartesi günü saat 12:00’de oynanacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN