Somaspor Arhavispor Maçının Golleri (VİDEO)

Somaspor Arhavispor Maçının Golleri (VİDEO)

Atatürk Stadında oynadığı 12 lig maçının 10’unu kazanırken 2’sinde berabere kalıp hiç kaybetmeyen ”Dumanlı Kentin Puslu Çocukları” topladığı 52 puanla hem zirvede yer aldı hem de en başarılı iç saha performansına imza attı.

TFF 3.Lig 3.Grup 24. haftasında evinde Arhavispor ile kritik bir maça çıkan Somaspor, özellikle ikinci yarıdaki akıcı futboluyla evinde son kurbanı ”Arhavispor” oldu.

İşte lidere en yakın rakibi önünde 8 puan fark getiren maçın önemli anları; Uğur Can’ın nefis asistlerine cevap veren Özcan Aydın ve Nurettin Çağlar’ın golleri:



NOT:Karşılaşmanın görselleri ve video görüntülerini Instagram Cevsam, Facebook Soma’da Spor ve Youtube Cekobax  adreslerinden de takip edebilirsiniz..SOMADASPOR SOSYAL MEDYA

Bağlantılı Haberler;

Somaspor 3-0 Arhavispor
Oğuzhan, Koray ve Abdulkadir Arhavispor Maçı Öncesi Konuştu!
Arhavispor Hazırlıkları Tamamlandı
Maçın Hakemi Kırıkkale Bölgesinden
Lider Somaspor, Arhavispor Hazırlıklarına Başladı
Saha Zeminine Rağmen
Arhavispor 0-2 Somaspor
Arhavispor Maç Önü
Arhavispor Maçının Hakemleriyle Maç Kaybetmedik

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN