Kupa Öncesi Büyük Moral

Kupa Öncesi Büyük Moral

Misli com 3.Lig 3.Grup 7.haftasında Arhavispor deplasmanına çıkan Somaspor, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 2 golle geçerek zirve yolunda önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırmayı başardı.

Arhavispor karşısında Somaspor’a 3 puan kazandıran golleri 20.dakikada Emre Tekin Pınar, 86.dakikada ise Özcan Aydın kaydetti..



Bu sonucun ardından puanını 17’e yükselten  Somaspor, 5 Kasım Perşembe günü Kahramanmaraşspor ile Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında karşı karşıya gelecek. Bu maçın ardından 12 Kasım Perşembe günü Atatürk Stadı’nda Çarşambaspor’u konuk edecek.

Somaspor mağlubiyeti ile ligdeki dördüncü yenilgisini alan Arhavispor ise, deplasmanda Karşıyaka’ya misafir olacak.

Bağlantılı Haberler;

Saha Zeminine Rağmen
Arhavispor 0-2 Somaspor
Arhavispor Maç Önü
Arhavispor Maçının Hakemleriyle Kaybetmedik

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN